Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Овочі міні голандія

Огірок Алгамбра F1
Огірок Алгамбра F1 - Ранньостиглий - 43-45днів. Партенокарпічний гібрид для вирощування в плівкових теплицях і у відкритому грунті. Рослина сильноросла, міжвузля середньої довжини, з великими листками, жіночого типу цвітіння. Плоди темно-зелені, бугорчаті, циліндричної форми, без гіркоти, довжиною 11-12см. Гібрид має високі товарні якості і транспортабельність. Стійкий до хвороб. Універсального призначення - для використання у свіжому вигляді, засолки і консервування.

 

Вага: 10 шт
13 грн
Замовити товар
Огірок Альянс

Огірок Альянс--Ранній гібрид –43-45 днів. Потужна рослина і сильна коренева система забезпечують високий стабільний урожай. Має подовжений період плодоношення. Переважно з жіночим типом цвітіння. Плоди темно-зелені, з шипами, відмінної якості, без гіркоти. Стійкий до хвороб. Дуже урожайний гібрид. Використовують у свіжому виді та для консервування.

Вага: 20шт
 
 
15 грн
Замовити товар
Огірок Амант F1

Огірок Амант--Новий найбільш ранньостиглий партенокарпічний гібрид корнішонного типу. Рослина міцна, відкритого типу, формує по 8 і більше плодів в одному вузлі. Плоди однорідні, циліндричні, темно-зелені, не переростають і не жовтіють. Стійкий до повітряної посухи, борошнистої роси, толерантний до пероноспорозу. Відмінно переносить умови недостатнього освітлення, це робить його ідеальним для вирощування у теплицях. Гібрид вирізняється високою товарністю, відмінними смаковими і засолочними якостями.

Вага: 10шт
30 грн
Замовити товар
Огірок Амур F1

Огірок Амур--Ранньостиглий гібрид партенокарпічного типу. Плоди з шипами, світло-зелені, високої якості і прекрасної форми, без гіркоти. Цінність гібриду: висока урожайність, форма плоду, стійкість до хвороб і високі смакові якості. Гібрид для консервування і засолки, рекомендується для ранньої продукції, вирощувати під плівкою.

Вага: 10 шт
30 грн
Замовити товар
Огірок Астерікс F1

Огірок Астерікс--Среднеранний 48-52 дней.Мощная корневая система,сильная листовая часть и высокая устойчивость к болезням позволяют получать высокий урожай при самых неблагоприятных условиях выращивания.Плоды темно-зеленые, с мелкими шипами,отличного качества,генетически без горечи.Высокие вкусовые качества в засолке и консервировании.


Вес: 20шт

15 грн
Замовити товар
Огірок Аякс F1

Огірок Аякс--Ранньостиглий – 42-44 дні. Бджолозапильний гібрид жіночого типу цвітіння з високою стабільною урожайністю. Формує декілька зеленців на одному вузлі. Плоди однорідні, темно-зелені, довжиною 6-12 см, з відмінними смаковими і засолюваними якостями, без гіркоти, з ніжною шкіркою. Стійкий до хвороб. Використовують в свіжому та консервованому вигляді.

Вага: 10шт
20 грн
Замовити товар
Огірок Гектор F1

Огірок Гектор--Надранній кущовий гібрид з жіночим типом цвітіння. Рослина компактна, з дружним плодоношенням. Плоди однорідні, бугорчасті, білошипі, циліндричні, темно-зелені, не жовтіють, відмінного смаку, щільний м’якуш, для використання у свіжому вигляді і засолювання. Має високу стійкість до хвороб.

Вага: 10 шт
15 грн
Замовити товар
Огірок Зузанна F1
Огірок Зузанна F1 - Середньоранній - 45-47днів. Партенокарпічний гібрид середнього росту з високою стійкістю до хвороб для вирощування в плівкових теплицях і у відкритому ґрунті. Рослина середньоросла, міжвузля середньої довжини, з великими листками, жіночого типу цвітіння. Плоди темно-зелені, бугорчаті, циліндричної форми, без гіркоти, довжиною 11-11,5см. Гібрид має високі товарні якості і транспортабельність. Стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді та для переробки.

 

Вага: 10 шт
13 грн
Замовити товар
Огірок Кібрія F1
Огірок Кібрія F1 - Надранній партенокарпічний гібрид з високою віддачею раннього врожаю. Рослина з потужною силою росту, потребує підживлення. Плоди крупнобугорчасті, темно-зеленого забарвлення, мають відмінні смакові якості та внутрішню структуру. Універсальний гібрид для відкритого грунту та плівкових теплиць.

 

Вага: 10 шт
27 грн
Замовити товар
Огірок Кріспіна F1

Огірок Кріспіна--Ранньостиглий, високоврожайний, білошипий партенокарпік корнішонного типу для тих, кому потрібна якість. Рослина,формує по декілька плодів в одному вузлі. Плоди однорідні, циліндричні, темно-зелені, не жовтіють, шкірка ніжна. Стійкий до хвороб. Використовують у свіжому та засоленому вигляді. Прекрасний вибір для отримання гарантованого урожаю. Рекомендується для вирощування в відкритому ґрунті, в плівкових і скляних теплицях.

Вага: 10 шт
30 грн
Замовити товар
1 2 3
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12