Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Корм для собак

Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini Сухий корм для зрілих малих і мініатюрних собак від 7 років, з куркою, 6 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini, з куркою – для задоволення особливих потреб зрілих собак малих і мініатюрних порід, що допомагає їм старшати з гідністю. Спеціально розроблений у вигляді гранул малого розміру із синергічною сумішшю поживних речовин, які надають енергії та життєвої сили.

2189 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Puppy Large Breed Сухий корм для цуценят великих порід, з куркою, 14,5 кг

"Сухий корм для цуценят Hill’s Science Plan Puppy Large Breed, з куркою – повнораціонний корм, що містить оптимальну кількість кальцію для правильного росту кісток і задовольняє особливу потребу цуценят великих порід у період розвитку.

4119 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Puppy Medium Breed Сухий корм для цуценят середніх порід, з куркою, 14 кг

"Сухий кормдля собак Hill’s Science Plan Puppy Medium Breed, з куркою – повнораціонний корм, що має ретельно підібрану рецептуру, щоб задовольняти всі потреби цуценят середніх порід у період розвитку, завдяки чому вони виростають сильними та здоровими.

3979 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Puppy Medium Breed Сухий корм для цуценят середніх порід, з ягням і рисом, 14 кг

"Сухий кормдля собак Hill’s Science Plan Puppy Medium Breed, з ягням і рисом – повнораціонний корм, що має ретельно підібрану рецептуру, щоб задовольняти всі потреби цуценят середніх порід у період розвитку, завдяки чому вони виростають сильними та здоровими.

4569 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Puppy Smal&Mini Сухий корм для цуценят малих і мініатюрних порід, з куркою, 6 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Puppy Smal&Mini, з куркою – повнораціонний корм, що має ретельно підібрану рецептуру, щоб задовольняти всі потреби цуценят малих і мініатюрних порід у період розвитку, завдяки чому вони виростають сильними та здоровими. Містить спеціально розроблені гранули найменшого розміру.

2189 грн
Замовити товар
JOSERA Active Nature 15 кг

JOSERA Active Nature високоцінний корм з добре збалансованою рецептурою з найкращих натуральних складових, який забезпечує необхідною енергією наших волелюбних «клубків енергії». З додатковою порцією м’яса смачної домашньої птиці та ніжного ягняти. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній акредитованій лабораторії.

3495 грн
Замовити товар
JOSERA Balance 15 кг

JOSERA Balance для наших собак у літах: особливий корм для жвавості і в поважному віці. Зменшений вміст протеїну та жиру допомагає розвантажити обмін речовин. Збалансована і легко засвоювана рецептура корму з цінними антиоксидантами може протистояти старінню. Тож, корм добре підходить для собак у літах. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній лабораторії акредитованій.

3045 грн
Замовити товар
JOSERA Family Plus 15 кг

JOSERA Family Plus смачний корм для наших майбутніх собак-матерів та цуценят: спеціальна рецептура не тільки покриває особливу потребу сук з останньої третини вагітності аж до кінця періоду вигодовування, а й забезпечує цуценят ще в череві матері та під час вигодовування всіма необхідними поживними речовинами.

3195 грн
Замовити товар
JOSERA Festival 15 кг

JOSERA Festival неповторне меню для наших вибагливих гурманів: цей корм можна давати як сухим, так і вологим. Завдяки інтегрованому порошковому соусу та додаванню води хрусткі крокети перетворюються на дуже особливі смаколики! Така зміна корму переконує наших вибагливих улюбленців. Відмінна рецептура доповнена м’ясом лосося.

3375 грн
Замовити товар
JOSERA Geflugel & Forelle 15 кг

JOSERA Geflügel & Forelle для спортивних любителів натурального, який хоче або повинен відмовитися від зернових. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній акредитованій лабораторії. Корм містить високоякісні, здорові та натуральні інгредієнти, які не є генетично модифікованими.

4035 грн
Замовити товар
.. 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ..
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12