Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Петунія

Петунія великоквіткова Альба

Рослина велика, висотою 50-70см, слабо гілляста. Перш за все ціниться великими білими квітками з ніжним фіолетовим відливом, діаметром біля 16см з хвилястими бахромчастими краями. Середина квітки забарвлена темно-фіолетовим відливом. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках.

Вага: 10шт
13 грн
Замовити товар
Петунія гібр. Аленка F1
Петунія гібр. Аленка F1- Однорічна рослина. Кущ висотою 30-35см, сильно гіллястий, обільно квітує, утворює компактну гіллясту рослину з квітками яскраво-рожевого кольору з високим жовтим зевом, діаметром 5,5-6,5см. Гібрид має особо привабливе і ефективне забарвлення. Петунія придатна для вирощування в квітниках, балконних ящиках і контейнерах, для озеленення. Швидко відновлюють цвітіння після дощу. Вирощують розсадним способом.

Вага: 10 шт 

13 грн
Замовити товар
Петунія гібр. Іветта F1

Петунія гібр. Іветта F1- Однорічна рослина. Кущ висотою 30-35см, сильно гіллястий, обільно квітує, з квітками світло-лососевого забарвлення, діаметром 5,5-6,5см. Петунія придатна для вирощування в квітниках, балконних ящиках і контейнерах, для озеленення. Рослини швидко відновлюють цвітіння після дощу. Вирощують розсадним способом.

Вага: 10 шт
13 грн
Замовити товар
Петунія гібр. Поздрав із Яроменерже F1
Петунія гібр. Поздрав із Яроменерже F1- Рослина велика, висотою 35-40см, слабо гілляста. Перш за все ціниться великими квітками, діаметром 6-7 см, які мають рожеві і фіолетові пятна на білому фоні, махровість проявляється у 50% квіток. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках. Підходить для захищенних від дождю і вітру місць. Вирощують висівом насіння у ґрунт в травні-червні або для більш раннього цвітіння, через розсаду у березні-квітні.

Вага: 10 шт

13 грн
Замовити товар
Петунія гібридн Розеа

Рослина велика, висотою 50-70см, слабо гілляста. Перш за все ціниться великими квітками незвичайного забарвлення, діаметром біля 16см з хвилястими бахромчастими краями. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках.

Вага: 10шт
13 грн
Замовити товар
Петунія гібридна Бордова

Рослина велика, висотою 50-70см, слабо гілляста. Перш за все ціниться великими квітками бордового забарвлення, діаметром біля 16см з хвилястими бахромчастими краями. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках

Вага: 10шт
13 грн
Замовити товар
Петунія гібридна Снені

Рослина, висотою 40-45cм, сильно гілляста, рясно квітуча. Перш за все ціниться великими квітками світло-фіолетового відтінку, діаметром біля 7-10см. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Стійка до неблагоприємних погодних умов. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках. Особливо придатна для захищених від дощу і вітру місць.

Вага: 10шт
13 грн
Замовити товар
Петунія гібридна Тріумф

Рослина велика, висотою 50-70см, слабо гілляста. Перш за все ціниться великими квітками фіолетового відтінку на білому фоні, діаметром біля 16см з хвилястими бахромчастими краями. Для того щоб показати всю свою красу петунії необхідне сонце. Дуже ефектні в балконних ящиках, підвісних корзинах, горшках; з успіхом можна вирощувати в квітниках

Вага: 10шт
13 грн
Замовити товар
1 2
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12