Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

2.Корм для котів

Profine Cat Derma  2 кг

Сухий корм для котів, шерсть яких вимагає додаткового догляду Profine Cat Derma з лососем та рисом. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту.

569 грн
Замовити товар
Profine Cat Indoor  2 кг

Сухий корм для котів, які живуть в приміщенні Profine Cat Indoor з ягням та рисом. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту.

622 грн
Замовити товар
Profine Cat Kitten  2 кг

Сухий корм для кошенят Profine Cat Kitten з куркою та рисом. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту.

553 грн
Замовити товар
Profine Cat Light  2 кг

Сухий корм для котів із зайвою вагою Profine Cat Light з індичкою та куркою. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту. Індичка являється легким видом м’яса, яке наповнює організм вихованця вітамінами та корисними речовинами, при цьому не відкладаючись надовго в організмі, що допомагає боротися з зайвою вагою.

553 грн
Замовити товар
Profine Cat Original Adult  2 кг

Сухий корм для дорослих котів Profine Cat Original Adult з куркою. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту.

553 грн
Замовити товар
Profine Cat Sterilised  2 кг

ухий корм для стерилізованих котів Profine Cat Sterilised з куркою та рисом. Натуральная формула супер-преміум класу. Корм Profine відрізняється високим вмістом білка, джерелом якого служать курка, ягня і лосось. Гіпоалергенний картопля забезпечує домашніх вихованців енергією без підвищення рівня цукру в крові. Завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, вихованець буде активним і здоровим, пребіотики і пробіотики допомагають підтримувати оптимальну мікрофлору кишечника, попереджають виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту.

569 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12