Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Вітаміни та ветпрепарати

Паста GimCat Every Day Malt-Soft Paste Extra 20 г

Паста Malt- soft Extra для виведення шерсті та покращення моторики шлунку ефективно позбавить домашнього пухнастого улюбленця від проблем, пов’язаних з відригуванням грудочок шерсті, які потрапили в шлунок.

140 грн
Замовити товар
Паста GimCat Every Day Malt-Soft Paste Extra 20 г

Паста Malt- soft Extra для виведення шерсті та покращення моторики шлунку ефективно позбавить домашнього пухнастого улюбленця від проблем, пов’язаних з відригуванням грудочок шерсті, які потрапили в шлунок.

140 грн
Замовити товар
ПРОФІЛАЙН для собак МІНІ КОМПЛЕКС для дрібних порід 100 таблеток

L-триптофан — амінокислота, попередник нейромедіатора серотоніна. Діючи на рецептори в різних частинах головного мозку, серотонін контролює багато фізіологічних функцій, таких як: вивільнення гормонів, біль, апетит, настрій тварини і поведінка. Збільшення рівня серотоніну в мозку може знижувати прояви агресії, самоушкодження і підвищити стійкість собак до стресу.

277 грн
Замовити товар
Таблетки 710 шт/425г алгобіот

Таблетки GimCat Katzentabs з алгобіотином – ефективний вітамінний комплекс для котів, розроблений спеціально з урахуванням потреб домашніх улюбленців. Ласощі містять в складі: високоякісні інгредієнти натурального походження, спеціальні морські водорості, мінеральні речовини, деріват молочного цукру, молоко, молочні продукти, продукти рослинного походження. Завдяки високому вмісту біотина в продукті, при регулярному прийому, спостерігається суттєве покращення стану шерсті – вона стає м’якою, набуває природного блиску, також покращується інтенсивність окрасу.

812 грн
Замовити товар
Таблетки 710 шт/425г маскарпоне + біотин

Смачні та поживні GimCat Katzentabs з маскарпоне та біотином – вітамінізовані ласощі для котів зі смаком сиру. Продукт збагачений біотином, що суттєво покращує стан шкіри та шерсті, тварин, надає їй природного блиску. В складі ласощів містяться деріват молочного цукру з підвищеним вмістом ТГОС, молоко та молочні продукти (сир маскарпоне), а також: мінеральні речовини, нікотинова кислота, олії та жири, баластні речовини, субпродукти рослинного походження, вітаміни групи А, Е, В, D3.

812 грн
Замовити товар
Таблетки Every Day Dental, для котів, 40 г

Таблетки Every Day Dental рекомендуються в якості додаткового харчування до основного раціону, містять спеціальний комплекс активних речовин для очищення зубів, попереджують появу нальоту на зубах, зубного каменю, та є ефективним захисним засобом від появи карієсу. Завдяки особливому складу підкормки, чищення зубів відбувається за всіма напрямками – з зовнішньої та внутрішньої сторони.

125 грн
Замовити товар
Таблетки Every Day Multivitamin, для котів, 40 г

Таблетки Every Day Multivitamin - це комплекс, який містить важливі для здоров’я тварин, вітаміни та корисний бета – глюкан. Завдяки особливому поєднанню, всі компоненти сприяють зміцненню захисних функцій організму, підтримують імунну систему, сприятливо впливають на роботу серцево – судинної системи, та очей (покращують зір).

123 грн
Замовити товар
Таблетки Every Day Skin&Coat, для котів, 40 г

Таблетки Every Day Skin&Coat застосовуються в якості харчової добавки до основного раціону домашніх улюбленців, призначені для дорослих тварин. Вітамінний комплекс покращує шерсть, надає їй природного блиску, забезпечує швидкий ріст, робить шкіру шовковистою, та зміцнює кігті. Продукт позитивно впливає на обмін речовин, запобігає виникненню дефіциту в організмі важливих речовин.

123 грн
Замовити товар
Таблетки сирні 40гр/80шт загальнозміцнюющий комплекс вітамінів для котів

Ласощі з сиром у вигляді кумедних кульок містять вітаміни груп А, D, Е. Вони дуже корисні для Вашого вихованця. Крім того, улюбленець, безумовно, отримає задоволення під час гри з кульками. Склад: молоко і молочні продукти, дріжджі, олії та жири, сир (висушений, 4,0%). Процентний зміст: протеїн - 28,0%, жири - 23,1%, рослинні волокна – 1,2%, зола – 9,1%, вологість – 4,5%. Зміст добавок на 1 кг: А - 7.440 М.Е., D3 - 1.488 М.Е., Е - 20,40 міліграм. Застосування: 4-10 табл. щодня. Кінцевий термін придатності вказаний на упаковці.

868 грн
Замовити товар
1 2 3
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12