Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Шланги для поливу

Шланг Gardena Basic 13 мм х 20 м + набір для поливу

Gardena Classic 13 мм х 20 м - шланг для поливу забезпечує велику якісний полив садової ділянки, клумб, території навколо будинку та ін. Укомплектований усім необхідним для негайного початку роботи. Шланг легко скручується, добре тримає форму під час поливу, витримує високий тиск води до 22 бар.

2695 грн
Замовити товар
Шланг Gardena Basic 19 мм х 15 м + комплект для підключення

Gardena Basic 19 мм - шланг з армуванням для поливу і подачі води для інших цілей. Укомплектований необхідним набором для підключення до насоса. Шланг можна спокійно залишати на вулиці, так як він стійкий до ультрафіолетових променів і виготовлений з ПВХ зі спіральним армуванням. Витримує тиск до 20 бар. Поєднується з усіма елементами базової системи поливу Gardena c робочим розміром 3/4 ". З шлангом Gardena Basic 19 мм,

1995 грн
Замовити товар
Шланг Gardena Basic 19 мм х 25 м

Gardena Basic 19 мм - шланг з армуванням для поливу і подачі води для інших цілей. Шланг можна спокійно залишати на вулиці, так як він стійкий до ультрафіолетових променів і виготовлений з ПВХ зі спіральним армуванням. Витримує тиск до 20 бар. Поєднується з усіма елементами базової системи поливу Gardena c робочим розміром 3/4 ". З шлангом Gardena Basic 19 мм,

2300 грн
Замовити товар
Шланг Gardena Classic 19 мм х 50 м

Gardena Classic 19 мм. - шланг з армуванням для поливу і подачі води, і для інших цілей. Шланг можна спокійно залишати на вулиці, так як він стійкий до ультрафіолетових променів і виготовлений з ПВХ зі спіральним армуванням. Витримує тиск до 22 бар. Поєднується з усіма елементами базової системи поливу Gardena c робочим розміром 3/4 ".

5555 грн
Замовити товар
Шланг Gardena Flex 13 мм х 20 м

Gardena Flex 13 мм - шланг з профілем Power Grip для поливу і подачі води для інших цілей. Профіль Power Grip це унікальне ребристе покриття, яке допомагає легко і швидко з'єднати шланг з іншими елементами базової системи поливу, а також потовщені стінки продовжують термін служби.

1725 грн
Замовити товар
Шланг Gardena Liano текстильний 13 мм 1/2

Шланг Gardena Liano текстильний садовий 13 мм 1/2", 10 м + комплект для поливу - високоміцний і дуже легкий. Шланг має діаметр 13 мм, його довжина складає 10 м. Основні переваги текстильного шланга Гардена Liano: Складається із внутрішнього ПВХ шланга та текстильного зовнішнього покриття.

2980 грн
Замовити товар
Шланг Performance plus 1/2 - 20 м, Karcher

Садовий шланг Performance Plus діаметром 1/2 " і довжиною 20 метрів ідеально підходить для зрошення невеликих і середніх за площею територій і садів. Високоякісний багатошаровий матеріал з поліпшеними властивостями, помітно краще лежить в руці і робить новинку від Kärcher особливо міцною, гнучкою і надзвичайно стійкою до перегинів - таким чином, забезпечує абсолютну ефективність поливу при постійному потоку води.

1349 грн
Замовити товар
Шланг Performance plus 1/2 - 50 м, Karcher

Родзинкою нового 50-метрового садового шланга Performance Plus діаметром 1/2 "є його склад з високоякісного багатошарового матеріалу. З одного боку, він надзвичайно стійкий до перегинів, що робить шланг особливо міцним і довговічним. З іншого боку, шланг помітно краще лежить в руці .

2999 грн
Замовити товар
Шланг Performance plus 3/4 - 25 м, Karcher

Новий шланг від Kärcher складається з високоякісного багатошарового матеріалу, з покращеними властивостями, який вражає міцністю, гнучкістю і стійкістю до перекручення і забезпечує постійний потік води і помітно краще тримається в руці.

2699 грн
Замовити товар
Шланг Performance plus 3/4 - 50 м, Karcher

Новий садовий шланг Kärcher Performance Plus діаметром 3/4 ", довжиною 50 метрів, є міцним і надзвичайно стійким до перегинів: завдяки цим характеристикам, шланг особливо зручний для поливу середніх та великих по площі садів. Цей шланг виготовлений з високоякісного багатослойного матеріалу та з вдосконаленими властивості, завдяки чому забезпечують постійний потік води.

4999 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12