Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Горох

Горох Скоростиглий

Дуже ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 51-59 днів.  Стебла  висотою 55-60см. Боби  довжиною 8-9см, широкі, темно-зеленого кольору, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування.

Вага: 20г 

10 грн
Замовити товар
Горох Сладкая гроздь

Ранньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 55-60 днів. Рослини міцні, висотою 45-50см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 10-11см з великими горошинами,  містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

Вага: 20г

 

 

10 грн
Замовити товар
Горох Смарагдові перли
Дуже ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 50-60 днів.  Стебла  висотою 58-63см. Боби  довжиною 8-9см, широкі, темно-зеленого кольору, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування
Вага: 20г
 
10 грн
Замовити товар
Горох Чудо Кельвідона
Горох Чудо Кельвідона - Ранньостиглий -46-53дні до технічної стиглості. Високоврожайний сорт. Стебло висотою 50-70см. Боби рівні, довжиною 8см, з 7-8 насінинами. В їжу використовують насіння в стадії молочної стиглості. Сорт ціниться за високий вміст цукру в зеленому горошку і відмінні товарні якості. Використовується для вживання в свіжому вигляді, переробки і консервування зеленого горошку. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

Вага: 20 г 

10 грн
Замовити товар
1 2
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12