Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Прянощі

Прянощі М'ята Яблунева
Прянощі М’ята Яблунева - Багаторічна рослина. Кущ гіллястий, висотою - 45-75см. Листя яйцеподібної форми, зубчасте, темно-зеленого забарвлення, із сильним ароматом. Збір листя проводять в період цвітіння, коли в них накопичується найбільша кількість ефірних масел. В їжу вживають свіже та сушене листя, молоді пагони та квітки. Їх використовують для ароматизації чаю, різноманітних напоїв, кондитерських виробів, додають до салатів, овочевих та м’ясних страв, в якості спеції використовують при солінні огірків, кабачків і томатів. Вирощують розсадним способом.

Вага: 0,1 

13 грн
Замовити товар
Прянощі Меліса Лимонна

Меліса Лимонна--Багаторічна, теплолюбива культура. Прекрасний медонос. Листки і стебла рослин мають запах лимона і гіркувато-пряний смак. Використовують, як приправа до супів, салатів, рибних страв. Має сприятливу дію на кишково-шлунковий тракт, допомагає при порушеннях серцевої діяльності. Чай з мелісою знімає головний біль. Висаджують розсаду, коли мине загроза заморозків. Під зиму рослини підгортають землею для захисту від морозів.

Вага: 0.3г

 

 

 

6.5 грн
Замовити товар
Прянощі Ревень

Ревень--Багаторічна, холодостійка культура. Утворює рано весною черешки довжиною до 60см, які багаті вуглеводами, вітамінами, органічними кислотами. Використовують для споживання у свіжому вигляді, а також для компотів, начинки для пирогів. Особливо корисний при недокрів'ї. Розмножується насіння та поділом куща.

Вага: 0.5г
7 грн
Замовити товар
Прянощі Розмарін

Прянощі Розмарін--Багаторічна, вічнозелена, декоративно-квітуча, пряно-ароматична рослина, висотою до 1м. Листки і молоді пагони використовують в свіжому і сухому вигляді, їх добавляють до м’ясних, овочевих страв, чаю. Розмарин має цілющі властивості. Перед посівом насіння замочують на протязі 2 діб. Збирають в період цвітіння, зрізуючи молоді пагони разом з квітками. На одному місці росте до 20років. Добре розмножується черенками. На зиму рослини укривають.

Вага: 0.1г
20 грн
Замовити товар
Прянощі Тимьян

Тимьян--Багаторічна рослина у вигляді напівкуща. Листки дрібні, які містять ефірне масло, яке придає зелені приємний аромат і злегка гіркуватий, пекучий смак, має також дубильні речовини, мінеральні солі, вітаміни. В їжу використовують в малих дозах для приправ до супів, овочевих, рибних, м’ясних страв. В народній медицині чай використовують при коклюші, бронхіті, порушенні травлення, та ін..

Вага: 0.2г

 

 

5.9 грн
Замовити товар
Прянощі Фенхель

Фенхель--Середньостиглий –60-85 днів. Рослина зовні схожа із кріпом, відрізняється стеблом, висотою 55-60см. Використовують у свіжому і сушеному вигляді, як пряно смакова добавка. 

Вага: 0.5г

 

 

5.9 грн
Замовити товар
Прянощі Чабер Городній

Чабер Городній--Вегетаційний період – 115 днів. До господарської придатності – 12-14 днів, цвітіння – 54 дні. Розетка компактна, висотою 37-40, діаметром 30-32 см. Листок темно-зелений, ланцетоподібний. Стійкий проти хвороб, посухи. Дружно достигає. Зелень збирають до цвітіння, насіння – при забарвленні в коричневий колір. Салатного використання і як спеція.

Вага: 1г
5.9 грн
Замовити товар
Прянощі Черемша Ведмежатко

Черемша Ведмежатко--Багаторічна рослина, листки якої мають присмак часнику. Рослина висотою 20-40см, з листками зеленого кольору, видовжено-ланцетоподібної форми. Добре росте в тіні. Висівають насіння під зиму або весною після проморожування. У їжу споживають молоді пагони та листки у свіжому, соленому, сушеному вигляді. Листки зрізають у квітні-травні. Є самим раннім джерелом вітамінів.

 
Вага: 0.5г 
9 грн
Замовити товар
Прянощі Шалфей

Шалфей-- Багаторічна, жаро- і морозостійка рослина. Стебло прямостояче, листки мають приємний аромат. Має лікувальні властивості, молоді листки використовують в якості приправ до салатів, рибних і м’ясних страв. Використовують у вигляді чаю при запальних процесах рота і горла, благо приємно впливає на шлунок і кишечник.  
Насіння в основному висівають під зиму у відкритий грунт в кінці жовтня-на початку листопада. При весняному посіві насіння пророщують. 

Вага: 0.3г

5.9 грн
Замовити товар
Спаржа Аржантейская

Спаржа Аржантейская--Трав’янистий, делікатесний багаторічник з їстівними пагонами, які утворюються під землею. На одному місці росте 10-15років. Перед посівом насіння замочують на 3-4дні, висівають в теплицю. Перші 2роки тримають в теплиці, на зиму укривають. Весною саджають в ями лунки 30см глибиною на відстані 50см. На 3-й рік продукцію можна збирати починаючи з липня. З молодих пагонів готують супи, салати, а також заморожують і консервують

Вага: 0.5г 
7.5 грн
Замовити товар
1 2
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12