Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Корм для собак

Hill’s Science Plan Adult Medium Breed Сухий корм для дорослих собак середніх порід, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Medium Breed, з куркою – повнораціонний корм для дорослих собак середніх порід, спеціально розроблений, щоб задовольнити енергетичні потреби собак у розквіті сил. Hill’s Science Plan Adult Medium Breed – повнораціонне харчування для дорослих собак віком від 1 до 6 років і вагою від 10 до 25 кг забезпечує улюбленця необхідними вітамінами та мікроелементами.

3789 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Medium Breed Сухий корм для дорослих собак середніх порід, з тунцем і рисом, 12 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Medium Breed, з тунцем і рисом – повнораціонний корм для дорослих собак середніх порід, спеціально розроблений, щоб задовольнити енергетичні потреби собак у розквіті сил. Hill’s Science Plan Adult Medium Breed – повнораціонне харчування для дорослих собак віком від 1 до 6 років і вагою від 10 до 25 кг забезпечує улюбленця необхідними вітамінами та мікроелементами.

3849 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Sensitive Stomach&Skin Medium Breed Сухий корм при чутливому шлунку та шкірі для дорослих собак середніх порід, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Sensitive Stomach&Skin Medium Breed, з куркою — спеціально розроблений для дорослих собак середніх порід із чутливими шлунком і шкірою. Сприяє здоровому травленню завдяки вмісту пребіотичних волокон. Робить шерсть блискучою та шовковистою. Корм виготовлений з високоякісних відібраних інгредієнтів, у якості основного протеїну використана курка.

4789 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Small&Mini Сухий корм для дорослих собак малих і мініатюрних порід, з куркою, 3 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Small&Mini, з куркою – повнораціонний корм, спеціально розроблений для задоволення унікальних потреб собак малих і мініатюрних порід у розквіті сил. Корм містить ретельно відібрані інгредієнти і є харчуванням, створеним для підтримання імунітету, здоров'я ротової порожнини, здорової шкіри та травлення.

1229 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Small&Mini Сухий корм для дорослих собак малих і мініатюрних порід, з куркою, 6 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Small&Mini, з куркою – повнораціонний корм, спеціально розроблений для задоволення унікальних потреб собак малих і мініатюрних порід у розквіті сил. Корм містить ретельно відібрані інгредієнти і є харчуванням, створеним для підтримання імунітету, здоров'я ротової порожнини, здорової шкіри та травлення.

2089 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Small&Mini Сухий корм для дорослих собак малих і мініатюрних порід, з ягням і рисом, 6 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Small&Mini, з ягням і рисом – повнораціонний корм, спеціально розроблений для задоволення унікальних потреб собак малих і мініатюрних порід у розквіті сил. Корм містить ретельно відібрані інгредієнти і є харчуванням, створеним для підтримання імунітету, здоров'я ротової порожнини, здорової шкіри та травлення.

2399 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Mature Adult 6+ Large Breed Сухий корм для зрілих собак великих порід від 6 років, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Mature Adult 6+ Large Breed, з куркою — спеціально розроблений для задоволення особливих потреб зрілих собак великих і гігантських порід. До складу корму введені активні інгредієнти глюкозамін і хондроїтин — речовини для захисту здоров'я суглобів собак і збереження їхньої рухливості більш тривалий час.

3979 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Medium Breed Сухий корм для зрілих собак середніх порід від 7 років, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Medium Breed, з куркою — спеціально розроблений для задоволення особливих потреб зрілих собак середніх порід. Забезпечує легкозасвоюване харчування за рахунок синергічної суміші інгредієнтів, які підтримують належний рівень енергії та активності.

3979 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Medium Breed Сухий корм для зрілих собак середніх порід від 7 років, з ягням і рисом, 14 кг

"Сухой корм для собак Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Medium Breed, с ягненком и рисом – специально разработанный для удовлетворения особых потребностей зрелых собак средних пород. Обеспечивает легкоусвояемое питание за счет синергической смеси ингредиентов, поддерживающих надлежащий уровень энергии и активности.

4569 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini Сухий корм для зрілих малих і мініатюрних собак від 7 років, з куркою, 3 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini, з куркою – для задоволення особливих потреб зрілих собак малих і мініатюрних порід, що допомагає їм старшати з гідністю. Спеціально розроблений у вигляді гранул малого розміру із синергічною сумішшю поживних речовин, які надають енергії та життєвої сили.

1289 грн
Замовити товар
.. 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ..
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12