Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Секатори

Секатор 180мм, зріз косий VERANO

Невеликий міцний ручний обвідний секатор з верхнім робочим лезом зі сталі SK5 з PTFE покриттям (проти налипання) загальною довжиною 180 мм призначений для роботи з кімнатними рослинами, обрізання черешків, квiтiв, збору врожаю фруктів та винограду, підрізання тонких живих гiлок дерев та кущiв в саду. Леза виготовлені із сталі, косий зріз, діаметр зрізу до 13 мм, зручний боковий пластиковий фіксатор, дротова пружина, пластикова полегшена рукоятка для невеликого об'єму робіт.

514.428 грн
Замовити товар
Секатор 200 мм, d зрізу 20 мм, зріз прямий, цинкова наковальня VERANO

Довжина секатора 200 мм. Верхнє лезо виготовлено зі сталі SK-5 та поліроване, нижнє лезо у вигляді гладкої прямої наковальні з корозійно стійкого сплаву цинка. Максимальний діаметр зрізу до 20 мм. Зріз прямий. Модель секатора є універсальною та технологічною, дозволяє працювати як з живою, так і сухою деревиною завдяки принципу "тягнучого різу" в напрямку опорної наковальні.

937.824 грн
Замовити товар
Секатор 200мм, зріз прямий VERANO

Ручний універсальний контактний секатор довжиною 200 мм використовується для обрізання тонких сухих м'яких гілок. Леза зі сталі SK5, верхнє з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду з дерева, це покриття спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), нижнє лезо з оцинкованої сталі з ковадлом з міцного композитного матеріала - поліформальдегіду POM. Прямий зріз діаметром до 15 мм.

485.016 грн
Замовити товар
Секатор 205 мм, d зрізу 18 мм, зріз косий, зубчастий механізм

Довжина секатора 205 мм. Верхнє лезо - високовуглецева сталь SK-5, покриття "проти налипання" з Політетрафторетилену (PTFE). Нижнє лезо - середньовуглецева сталь S50C, хромоване. Косий різ. Діаметр зрізу - до 18 мм. Верхній зсувний пластиковий механізм фіксації лез. Леза регулюються гайкою на 10 мм і гвинтом в рукоятці. Зубчастий механізм знижує навантаження на руку.

549.288 грн
Замовити товар
Секатор 205мм, зріз косий VERANO

Потужний універсальний секатор довжиною 205 мм для широкого кола робіт з рослинами. Верхнє лезо - вісоковуглецева сталь SK5. Нижня лезо - середньовуглецева сталь S50C, хромована. Косий зріз до 20 мм. Стрічкова пружина. Алюмінієві рукоятки з TPR-накладками. Упор між рукоятками. Фіксатор - пластиковий накидной гачок на нижньому краю рукояток. Секатор призначений для обрізки живих гілок. Легкий чистий рез. Ергономічний дизайн.

539.676 грн
Замовити товар
Секатор 205мм, зріз косий, регулятор розкриття VERANO

Довжина секатора 205 мм. Верхнє лезо - високовуглецева сталь SK-5, покриття "проти налипання" з Політетрафторетилену (PTFE). Нижнє лезо - середньовуглецева сталь S50C, хромоване. Косий різ. Максимальний діаметр різу в режимі великої руки до 19 мм. У режимі маленької руки до 10 мм. Верхній зсувний пластиковий механізм фіксації лез. Прапорець для регулювання розкриття лез та рукояток. Стрічкова пружина. Рукоятки з PP+TPR.

531.132 грн
Замовити товар
Секатор 205мм, зріз прямий, зубчастий механізм VERANO

Довжина секатора 205 мм. Верхнє лезо - високовуглецева сталь SK-5, покриття "проти налипання" з Політетрафторетилену (PTFE). Нижнє лезо - середньовуглецева сталь S50C, хромоване. Прямий різ. Зубчаста наковальня с Поліформальдегіду на нижньому лезі. Діаметр зрізу - до 18 мм. Верхній зсувний пластиковий механізм фіксації лез. Леза регулюються гайкою на 10 мм і гвинтом в рукоятці.

478.356 грн
Замовити товар
Секатор 205мм, зріз прямий, регулятор розкриття VERANO

Довжина секатора 205 мм. Верхнє лезо - високовуглецева сталь SK-5, покриття "проти налипання" з Політетрафторетилену (PTFE). Нижнє лезо - середньовуглецева сталь S50C, хромоване. Зубчаста наковальня с Поліформальдегіду на нижньому лезі. Прямий різ. Максимальний діаметр різу в режимі великої руки до 19 мм. У режимі маленької руки до 10 мм.

509.88 грн
Замовити товар
Секатор 210мм, зріз прямий VERANO

Потужний секатор, верхнє ріжуче лезо з високовуглецевої сталі SK5 з PTFE покриттям (яке запобігає злипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), нижнє лезо з додатковим зубчастим ковадлом. Прямий зріз до 19 мм. Рукоятки двокомпонентні PP+TPR, посилені, не ковзають. Міцний безпечний зсувний пластиковий фіксатор відкриття лез, під великий палець.

588.156 грн
Замовити товар
Секатор 215мм, зріз косий VERANO

Ручний універсальний обвідний секатор з верхнім робочим лезом із сталі SK5 з PTFE покриттям (проти налипання) призначений для роботи з кімнатними рослинами, обрізання черешків, квітів, збору врожаю фруктів та винограду, підрізання тонких живих гiлок дерев та кущiв в саду. Леза виконані зі сталі, косий зріз, механiзм тонкого регулювання рiжучої головки, боковий фіксатор, алюмінієва рукоятка з ПВХ покриттям для комфортної роботи.

538.728 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12