Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Малий садовий інвентар

Граблі для квітів Gardena Comfort 8,5 см

Граблі для квітів Gardena Comfort 8,5 см – ручний інструмент для прибирання, розпушування та аерації ґрунту. Оснащений незнімною ручкою. Основні переваги ручних грабель для квітів Гардена: Виготовлені з твердої сталі, покритої дюропластом (забезпечує захист від корозії та налипання ґрунту). Граблі мають 5 зубців для ефективної роботи. Ширина робочої поверхні – 8,5 см, що дозволяє використовувати граблі для обробки ґрунту на невеликих ділянках, у теплицях тощо.

283.5 грн
Замовити товар
Інструмент для видалення бур'янів Gardena

Інструмент для видалення бур'янів Gardena – приначений для легкого та швидкого видалення бур'янів, зокрема кульбаб, без додаткової травматизації навколишніх рослин.

2200 грн
Замовити товар
Комплект ручного інструменту Gardena Balcony Box

Комплект Gardena Balcony Box - набір ручного інструменту для догляду, пересадки, посадки кімнатних рослин. У набір входить все необхідне для якісного догляду за догляду за горшкові квітами: лопатка, граблі, секатор, щітка і віник.

2275 грн
Замовити товар
Комплект ручного садового інструменту Gardena

Gardena 8965-30 - набір ручного садового інструменту. Завдяки наявності в наборі лопаток і секатора набір допоможе впорається на городі, в теплиці, з кущами і квітами на клумбі. А більш комфортною роботу зроблять якісні рукавички. Комплект Gardena 8965-30 складається з: Лопатка Gardena Classic - зручний інструмент для висадки та пересадки рослин, підсипання землі, для догляду за горшкові рослинами.

1680 грн
Замовити товар
Комплект садових інструментів Gardena

Gardena 8964-30 - набір ручного садового інструменту, який допоможе доглядати за клумбами, грядками, теплицями. У набір входить лопатка, граблі та віялові граблі. Ручні граблі Gardena ідеально підходять для розпушування грунту перед посадкою рослин. Лопатка Gardena допоможе швидко посадити квіти на клумбі або пересадити розсаду з горщика в город.

1400 грн
Замовити товар
Культиватор зірковий Gardena 14 см

Культиватор для підготовки грунту під посів і розпушування грядок. особливості: Виконаний з високоякісної сталі з захистом від корозії; 4 колеса спеціальної зіркоподібній форми забезпечують особливо дрібне перемелювання грунту;

2600 грн
Замовити товар
Набір садового інструменту Gardena

Gardena 8944-30 - набір ручного садового інструменту для роботи з клумбами, городом і теплицями. Комплект складається з лопатки, граблів і віялових граблів з рукояткою комбісистеми.

1325 грн
Замовити товар
Плодознімач Gardena Combisystem FruitPicker

Плодознімач Gardena Combisystem FruitPicker - пристрій для знімання плодів з дерева. Належить до інструментів Гардена Комбісистема, тому може використовуватися разом з ручками Gardena Combisystem будь-якої потрібної користувачеві довжини (купується окремо).

651 грн
Замовити товар
Розкидач ручний GARDENA S

Розкидач ручний GARDENA S - компактний інструмент для рівномірного розкидання гравію, солі, піску, гранульованих добрив, насіння. Місткість контейнера становить 1,2 л, але модель може вміщувати приблизно 1,7 кг піску або 1,4 кг солі, або гравію 1,65 кг, або 1,3 кг добрив.

390 грн
Замовити товар
Розкидач-сівалка GARDENA L

Розкидач-сівалка GARDENA L – інструмент для рівномірного внесення гранульованих добрив, насіння, солі, піска тощо. На ділянках площею орієнтовно 400 м2. Основні переваги розкидача-сівалки Гардена L: Модель має ширину захвату розкидання - 45 см, завдяки чому користувач може за короткий термін внести добрива/посіяти газонну траву на великих та середніх ділянках.

3150 грн
Замовити товар
1 2 3 4
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12