Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Ножиці садові

Ножиці для живоплоту Gardena EasyCut

Gardena EasyCut - ножиці для стрижки кущів, декоративних дерев і живоплоту. Леза ножиць Gardena EasyCut з хвилястими краями, які забезпечують швидкий і рівний зріз тонких гілок. Виготовлені з якісної сталі, яка забезпечує довгий термін служби і дозволяє зрізати більш товсті гілки. Леза покриті спеціальним матеріалом, який запобігає налипання гілок і листя, тим самим полегшуючи стрижку і збільшуючи ефективність.

2050 грн
Замовити товар
Ножиці для живоплоту Gardena EnergyCut 2 в 1

ожиці для живоплоту Gardena EnergyCut 2-в-1 - інструмент для надання форми чагарникам, живоплоту. Особливістю даної моделі є можливість збільшення потужності різу у 2,5 рази завдяки 2-х ступінчастій передачі, яка дозволяє однаково легко працювати з тонкими і товстими гілками. Основні переваги ножиць для живоплоту Гардена EnergyCut 2-в-1:

2600 грн
Замовити товар
Ножиці для живоплоту GARDENA NatureCut

Ножиці для живоплоту GARDENA NatureCut - інструмент для надання форми чагарникам, живоплоту. Особливістю даної моделі є дерев'яні рукоятки, виготовлені із сертифікованої FSC деревини (отримана з екологічно чистих лісів, де вирубку та відновлення насаджень контролюють). Основні переваги ножиць для живоплоту з дерев'яними ручками Гардена NatureCut: Модель призначена для роботи з великими дылянками:

1475 грн
Замовити товар
Ножиці для живоплоту Gardena PrecisionCut

Gardena PrecisionCut - ножиці для живоплоту, які допоможуть надати форму Вашим декоративних рослин. Вигин рукояток щодо леза забезпечує комфортну роботу з ножицями під будь-яким кутом. Прямі леза забезпечують точний зріз для додання декоративним деревам і живоплотам різних фігур.

1485 грн
Замовити товар
Ножиці для живоплоту Gardena TeleCut телескопічні ручки

Ножиці для живоплоту Gardena TeleCut телескопічні ручки - простий і зручний у використанні ручний інструмент для надання форми живоплоту. Головною особливістю моделі є можливість збільшувати довжину руків'я від 70 до 90 см для проведення робіт у важкодоступних місцях Переваги телескопічних ножиць для живоплоту Gardena TeleCut:

2675 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gardena Classic

Gardena Classic 8730-20 - ножиці з прямою заточкою для обрізання трави біля парканів, для підрізання кромки газону. Загартовані леза з оцинкованою поверхнею - рівно і швидко ріжуть траву, не залишаючи заломів. Ножиці з ергономічними ручками і фіксатором, дозволяють працювати однією рукою не докладаючи особливих зусиль.

895 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gardena Comfort

Ножиці Comfort для легкої і точної стрижки країв газону, особливо у важкодоступних місцях. особливості: Спеціальна форма рукоятки з оптимальним розподілом сили; Рукоятка з елементами м'якого пластику зручно лежить в руці; Хвилеподібні загартовані леза з нержавіючої сталі з покриттям від налипання; Спеціальна ножова опора забезпечує чистий і рівний зріз по всій довжині леза; Направляюча для підтримки постійний висоти зрізу і легкого управління; Зручний фіксатор для легкої і швидкої блокування ножиць.

935 грн
Замовити товар
Ножиці для трави поворотні Gardena Classic

Gardena Classic 8731-20 - поворотні ножиці з прямою заточкою для обрізання трави біля Парканами, для підрізання кромки газону. Леза ножиць обертаються на 360 °, що дозволяє працювати у важкодоступних місцях, а також підлаштувати інструмент під праву і ліву руку. Загартовані леза з оцинкованої поверхнею - рівно і швидко ріжуть траву не полишаючи заломів. Ножиці з ергономічними ручками і фіксатором, дозволяють працювати однією рукою не докладаючи особливих зусиль.

990 грн
Замовити товар
1 2 3
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12