Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Сучкорізи

Гілкоріз, гартований зуб, 300мм Technics

Гілкоріз. Зуби розведені та загартовані. Зуби мають 2-х гранну заточку, що дозволяє пиляти в обох напрямках. Крок зуба - 9 шт./1 дюйм. Дерев'яна ручка, відкритої форми ретельно відполірована та покрита прозорим лаком, що захищає її від розсихання, появи тріщин та забруднення. Призначений для роботи з деревиною м’яких і твердих порід.Довжина 300 мм. Тип полотна одностороннє.Матеріал полотна загартована сталь.

104.688 грн
Замовити товар
Гілкоруб 620мм, зріз прямий, телескопічні ручки Technics

Дворучний секатор довжиною 620 мм призначений для обрізання сухих гілок при проріджуванні дерев, кущів, санітарній обробці саду. Леза зi сталі, верхнє з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), нижнє у виглядi зубчастого ковадла з гаком на кiнцi для мiцної фiксацiї гiлки при її зрiзаннi.

781.212 грн
Замовити товар
Гілкоруб 720мм, зріз косий, круглі ручки Technics

Дворучний секатор довжиною 700 мм призначений для обрізання живих гілок дерев та кущiв в саду. Леза зi сталі, верхнє з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду з дерева, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), косий зріз діаметром до 30 мм, металеві рукоятки з ергономічними гумовими накладками, упор між лезами для полегшення вiддачi вiд рукояток в процесi рiзу.

572.484 грн
Замовити товар
Гілкоруб 730мм, зріз косий, з підсилювачем Technics

Дворучний секатор довжиною 730 мм призначений для обрізання товстих живих гілок дерев та кущiв в саду. Леза зi сталі, верхнє з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, це спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), косий зріз діаметром до 35 мм, храповий механізм для зрізання товстих гілок в декілька кроків, металеві рукоятки з ергономічними гумовими накладками.

892.944 грн
Замовити товар
Гілкоруб, лезо 300мм Technics

Гілкоруб комбінований металевий це пилка та секатор – два в одному. Корпус виготовлений зі сталі з антикорозійним покриттям, окрашений. Сталеве зубчасте полотно 300 мм, 2D заточка зубів, 5TPI. Ріжуче верхнє лезо секатора з покриттям від налипання. Капроновий шпагат. Гілкоруб кріпиться до держака (простої або телескопічної рукоятки) потрібної довжини з діаметром до 30 мм. Призначений для обрізки гілок дерев діаметром до 25 мм і спилювання гілок дерев діаметром до 50 мм, що знаходяться на висоті.

719.316 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12