Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Рукавички

Рукавички скляра (б/п, жовте латексне покриття на долоні) Technics

Захисні бавовняні рукавички з покриттям зі спіненого латексу, облив 3/4. Рукавички в'язані кругової в'язкою, не мають швів, щільні. Бавовняна основа забезпечує високу повітропроникність, не подразнюють шкіру рук. Не пропускають вологу всередину рукавички при роботі з мокрими поверхнями. Еластичний в'язаний манжет захищає зап'ястя від подразнень і не дозволяє бруду потрапити всередину рукавички. Стійкі до проколів і порізів.

78 грн
Замовити товар
Рукавички трикотажні з латексним покриттям, сині Technics

Рукавички виготовлені з бавовни і мають покриття текстурного латексу, облив 1/2. Забезпечують високий рівень захисту рук від механічних пошкоджень і порізів. Більш зносостійкі, ніж рукавички з ПВХ крапкою. Їх перевага - антиковзне покриття, що дозволяє чітко фіксувати в руках деталі і інструменти. Забезпечують міцний захват на мокрих і слизьких поверхнях.

74.052 грн
Замовити товар
Рукавички шкіряні потовщені, L Technics

Рукавички робочі, зшиті з товстої телячої шкіри і тканини, призначені для виконання побутових і будівельних робіт. Вони комфортні, не сковують рухи пальців. Рукавички забезпечують надійний захист від забруднень і механічних пошкоджень при виконанні робіт. Можуть використовуватися в холодну пору року.

88.152 грн
Замовити товар
Рукавички, б/п, крупне плетіння, текстурний потовщений латекс, L-XL Technics

Рукавички трикотажні з міцного в'язаного полотна без швів з текстурованим латексним покриттям з внутрішньої сторони долоні і зовні в області кісточок. Латексне покриття перешкоджає ковзанню при роботі з гладкими і слизькими поверхнями, а також збільшує термін служби виробу, перешкоджає зносу. Еластичний в'язаний манжет захищає зап'ястя від подразнень і не дозволяє бруду потрапити всередину рукавички.

72.12 грн
Замовити товар
Рукавички, нейлон, тонке плетіння, гладкий оливостійкий нитрил, L-XL Technics

Рукавички з нейлону з нітриловою заливкою долонь і пальців, облив 3/4, щільно облягають руку, не знижуючи чутливості. Тильна сторона кисті без покриття дозволяє повітрю вільно циркулювати в рукавичці, підвищуючи комфорт роботи. Рукавичка має довгий манжет з гумкою, що перешкоджає сповзанню при тривалій роботі, забезпечує додатковий захист кистьового суглоба. Нітрил - маслостійкий, гідростійкий, має відмінну стійкість на розрив, поліпшує зчеплення рукавички зі слизькими поверхнями.

52.896 грн
Замовити товар
Рукавички, нейлон, тонке плетіння, гладкий оливостійкий нитрил, S-M Technics

Рукавички з нейлону з нітриловою заливкою долонь і пальців, облив 3/4, щільно облягають руку, не знижуючи чутливості. Тильна сторона кисті без покриття дозволяє повітрю вільно циркулювати в рукавичці, підвищуючи комфорт роботи. Рукавичка має довгий манжет з гумкою, що перешкоджає сповзанню при тривалій роботі, забезпечує додатковий захист кистьового суглоба.

52.896 грн
Замовити товар
1 2 3 4
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12