Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Ручні пили

Пила садова Gruntek Piranha 350 мм 2 змінних леза

Gruntek Piranha 350 мм - садові пила для спилювання гілок, невеликих дерев та іншої рослинності в саду. Пила обладнана змінними лезами, які виготовлені з карбонової загартованої сталі. Одне з лез з 8 зубів на дюйм - призначене для універсальної роботи з суками, дошками, які не великими стовбурами тощо. Друге з 13 зубами на дюйм - призначене для більш чіткого і чистого зрізу гілок.

599 грн
Замовити товар
Пила садова Gruntek ZANDER 180 мм

Gruntek ZANDER 180 мм - розкладна садові пила для обрізання садових дерев і чагарників. Довжина леза 180 мм, що дає можливість працювати з досить товстими гілками. Лезо садової пили Gruntek ZANDER 180 мм виготовлено з міцної високовуглецевої сталі 65MN, яка забезпечує довгий термін експлуатації.

499 грн
Замовити товар
Пила садова вигнута Gardena 300 PP Combisystem

Gardena 300 PP Combisystem - садові пила вигнута для пиляння гілок, дров, а також для дощок невеликого діаметру. Пила має вигнутий кінчик, який допомагає видаляти спиляні гілки. Пилу можна використовувати як для висотних робіт за допомогою довгої ручки, так і як ручну пилку.

1720 грн
Замовити товар
Пила садова вигнута Gardena CS 300 P

Gardena CS 300 P - садові пила вигнута для пиляння гілок, дров, а також для дощок невеликого діаметру. Пила має вигнутий кінчик, який допомагає видаляти спиляні гілки. Пилу можна використовувати як для висотних робіт за допомогою довгої ручки, так і як ручну пилку.

1975 грн
Замовити товар
Пила садова обрізні Gruntek BARRAKUDA 300 мм

Gruntek BARRAKUDA 300 мм. - обрізні ручна пила для роботи в саду. Комфортна вигнута рукоятка, яка складається з 2-х компонентів і не ковзає в руках. Якісне хромоване лезо, яке виготовлено з карбонової загартованої сталі 65MN. Міцне лезо товщиною 1,4 мм забезпечує пилі довгий термін служби навіть при високих навантаженнях.

249 грн
Замовити товар
Пила садова обрізні Gruntek Orca 330 мм

Gruntek Orca 330 мм - садові обрізні пила для обрізання гілок з дерев і кущів, а також для зрізу невеликих дерев. Зігнуте лезо виготовлено з карбонової загартованої сталі 65Mn. Товщина леза 1,4 мм, дозволяє витримувати важкі навантаження. Якісна потрійна заточка зубів, які розташовані 7 зубів на дюйм, забезпечують чітке і рівне спилювання навіть товстих гілок.

279 грн
Замовити товар
Пила садова складна Gardena 135 Р

Gardena 135 P - садові пила для пиляння гілок, дров, а також для дощок невеликого діаметру. Пиляння проводиться в одному напрямку "на себе". Особливості складаний пили Gardena 135 P: нахил пилки регулюється в трьох положеннях для зручної роботи з будь-якими важкодоступними гілками; пильне полотно виготовлено з пружинного стали з твердим хромуванням;

1575 грн
Замовити товар
Пила садова складна Gardena 200 Р

Gardena 200 P - садові пила для пиляння гілок, дров, а також для дощок невеликого діаметру. Пиляння проводиться в одному напрямку "на себе". Особливості складаний пили Gardena 200 P: нахил пилки регулюється в трьох положеннях для зручної роботи з будь-якими важкодоступними гілками; пильне полотно виготовлено з пружинного стали з твердим хромуванням;

2150 грн
Замовити товар
Пила садова складна Gruntek 180 мм

Gruntek 180 мм. - розкладна ручна пила для роботи в саду. Зручний інструмент, не займає багато місця, оскільки в складеному вигляді довжина пилки всього 225 мм. Комфортна рукоятка з ребристою поверхнею не ковзає в руках. Якісне хромоване лезо, яке виготовлено з карбонової загартованої сталі 65MN. Безпечна пила, завдяки надійному фіксатора в складеному і розкладеному вигляді інструменту!Довжина інструмента, див : 40 Робоча довжина, см. : 18

259 грн
Замовити товар
Пилка обрізна складна  BAHCO PG72

Зручна двокомпонентна рукоятка з чудовим захопленням, полотно з антифрикційним покриттям та зубами профілю XT дозволяє швидко пиляти тверду або суху деревину, запобіжник діє як у відкритому, так і закритому положеннях.

1593 грн
Замовити товар
1 2 3 4
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12