Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Граблі

Граблі садові Gardena 60 см

Садові граблі для очищення газонів від скошеної трави та опалого листя. особливості: Міцні зуби і робоча ширина 60 см забезпечують швидке і ефективне виконання робіт; Перекладина для захоплення затримує траву або листя в процесі згрібання; Виготовлені з високоякісної сталі з захистом від корозії; Використовуються разом з алюмінієвої або дерев'яною ручкою частина комбісистеми Gardena. Рекомендовано використовувати ручку довжиною 180 см; Просте з'єднання з ручкою за допомогою гвинта забезпечує надійність експлуатації без розгойдування інструменту.

1200 грн
Замовити товар
Граблі садові Gardena NatureLine 36 см з ручкою

раблі садові Gardena NatureLine можуть згрібати, вирівнювати сад і клумби, а також їх культивувати. Граблі Gardena NatureLine 36 см мають: 10-річною гарантією від виробника 14 зубцями з високоякісної сталі Спеціальним покриттям Duroplast від корозії Ручкою з ясена за стандартом FSC® Лакованим покриттям ручки Надійним пластиковим кріпленням ручки і робочої частини З граблями Gardena NatureLine 36 см Ви відчуєте себе справжнім кваліфікованим садівником.

1150 грн
Замовити товар
Граблі Фрезер Gardena 35 см

Фрезер граблі для збирання листя і видалення моху. особливості: Зуби виготовлені методом штампування і мають гальванічне покриття для захисту від корозії; Використовуються разом з алюмінієвої або дерев'яною ручкою частина комбісистеми Gardena. Рекомендовано використовувати ручку довжиною 180 см; Загострені зуби з одного боку підходять для видалення моху;

1085 грн
Замовити товар
Граблі штирьові, 9 зубців Украина

Граблі штирьові виготовлені зі сталі, покриття фарба ПФ, міцні, довговічні. Зуби граблів мають діаметр 8 мм. Граблі з короткими зубами і широкою основою використовують для прибирання сухої скошеної трави, газонів, гілок. Ця модель грабель також підійде для очищення ґрунту, розбивання грудок після копання городу, вирівнювання грядок, згрібання листя, садового сміття.

167.388 грн
Замовити товар
Граблі-аератор Gardena 35 см

Граблі-аератор дозволяють видаляти мох і отмершую траву для поліпшення сприйнятливості грунту до повітря, води і поживних речовин. особливості: Штамповані зуби з гальванічним покриттям і робоча ширина 35 см дозволяють подрібнювати грудки землі і вирівнювати грунт; Виготовлені з високоякісної сталі з захистом від корозії;

1300 грн
Замовити товар
Комплетке Gardena 3004-20 (граблі + культиватор) з рукояткою

Gardena 3004-20 - комплект інструмента для догляду за грунтом і прибирання, що складається з культиватора Gardena 9 см і граблі 30 см. Граблі шириною 30 см.

1186.5 грн
Замовити товар
1 2
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12