Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Айстра

Айстра суміш Змій Горинич

Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 55-80см і шириною 40-50см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 30-35см. Суцвіття фіолетового, червоного, жовтого   кольору та їх відтінків,  плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-14см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0.3г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Золотий листопад
Айстра суміш Золотий листопад - Однорічна рослина. Висота рослини 55-65 см. Відмінна суміш піоновидних айстр з ефектними кольорами - помаранчевого і червоного. Рослини цвітуть рясно і тривало, з серпня до стійких заморозків. Міцні, високі колонновидні кущі надзвичайно привабливо виглядають в квітниках і дають чудову зрізку. Великі густомахрові суцвіття діаметром 10 см -традиційний елемент осінніх букетів; зрізка довго стоїть у воді.

 

Вага: 0,3 г
6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Італійські Барви
Айстра суміш Італійські Барви - Однорічна рослина. Чудовий рясно квітучий мікс піоновидних айстр. Суцвіття махрові, великі, діаметром 9-11 см, на довгих міцних квітконосах. Кущі міцні, гіллясті, висотою 55-65 см. Цвітіння тривале, з кінця липня до стійких заморозків. Айстри холодостійкі, світлолюбні (але можуть рости і в півтіні), не виносять сирих, перезволожених грунтів. Широко використовуються на клумбах, в рабатках і високих бордюрах. Дуже добре підходять для зрізуваня, квіти зберігають свіжість в воді до 14днів.

 

Вага: 0,3 г
6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Квітковий Килим
Айстра суміш Квітковий Килим - Рясно квітуча, низькоросла суміш айстр з махровими суцвіттями. Кущики компактні, висотою до 20 см, з безліччю квітконосів, усипані суцвіттями-кошиками діаметром 7-9 см. Цвітіння раннє і тривале, з липня до закінчення сезону. Айстри досить невибагливі, холодостійкі, світлолюбні. Добре переносять вплив дощу і вітру. Використовуються для обрамлення квітників або бордюрів. Дуже добре підходять для вирощування в садових контейнерах і балконних ящиках.

 

Вага: 0,3 г 
6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Контрастер
Айстра суміш Контрастер - Однорічна рослина. Незвичайна суміш айстр з двокольоровими пелюстками. Суцвіття великі, махрові, діаметром 8-10 см. Кущі середньорослі, 40-50см у висоту, колоноподібні, з численними бічними пагонами. Цвітіння дуже рясне і тривале. Добре протистоїть дощу і вітру. Використовується для вирощування на клумбах і в квітниках. Підходить для зрізки.

 

Вага: 0,3 г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Крайлен мікс

Однорічна рослина. Кущ міцний, висотою 50-60см. Суцвіття великі, махрові, діаметром 13-15см, різноманітних забарвлень. На одній рослині утворюється до 12-ти суцвіть на гілках першого та другого порядку. Використовують для зрізу. При висіві насіння, слід пам’ятати, що насіння яке проростає не витримує пересихання ґрунту, а також надлишок вологи та різкі коливання температури.

Вага: 0.3г

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Крестія

Однорічна рослина. Сортотип «Крестія». Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 70-80см і шириною 45-58см. Суцвіття щільне, махрове, діаметром 7-10см, синього, рожевого, червоного кольору та їх відтінків. Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0.3г
6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Магдалена

Айстра суміш Магдалена - Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 55-80см і шириною 40-50см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 30-35см. Суцвіття різних кольорів, плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-14см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

 

Вага: 0,3 г

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Мадагаскар

Айстра суміш Мадагаскар - Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 70см і шириною 45-55см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 32-38см. Суцвіття синього, червоного  кольору та інших, плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-15см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

 

Вага: 0,3 г

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Марш Авіаторів

Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 55-80см і шириною 40-50см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 30-35см. Суцвіття жовтого, блакитного   кольору та їх відтінків,  плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-14см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0.3г

 

6.5 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12