Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Айстра

Айстра суміш Матсумото

Айстра суміш Матсумото - Однорічна рослина. Дуже популярна група кущових – зрізочних айстр. Численні суцвіття діаметром 5-6 см прикрашають витончені кущі заввишки до 70 см. Цвітіння рясне, раннє і тривале, з липня до вересня. Рослини холодостійкі, добре розвиваються на відкритих, сонячних місцях. Відрізняються стійкістю до хвороб культури і несприятливих погодних умов. Широко використовуються для вирощування в квітниках і рабатках. Дуже добре підходять для зрізки.

 

Вага: 0,3 г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Муншайн

Айстра суміш Муншайн  – Однорічна рослина, з акуратним кущиком, заввишки 30-40 см. Рослина формує одночасно 10-15 квітучих гілок. Суцвіття округлої форми, діаметром 5-7 см, з відкритою серединкою, навколо якої формується щільний віночок з язичкових пелюстків. Забарвлення квіток різноманітне, а краї пелюсток пофарбовані в білий колір, що робить квітку цього сорту айстр, надзвичайно красивим і привабливим. Широко використовується для клумб, рабаток, створення яскравих плям на газонах.

 

Вага: 0,3 г

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Парад красок

Айстра Парад красок--Однорічна, холодостійка, світлолюбива рослина. Висота рослин до 60см. Потрібно пересаджувати кожен рік на нове місце, для захисту від фузаріозу. Суцвіття різних кольорів, діаметром 10-15 см. Використовують на зріз.Висівають у відкритий грунт в кінці квітня, травні. Квітує з липня по вересень. У вологому ґрунті сходи з’являються на 7-8-й день після посіву.

Вага: 0.

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Перше кохання

Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 55-80см і шириною 40-50см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 30-35см. Суцвіття білого, рожевого   кольору та їх відтінків,  плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-14см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0.3г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Помпонна

Однорічна рослина. Сортотип помпонних айстр. Кущ колоноподібної форми, гіллястий, висотою 50-60см і діаметром 30-35см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 15-20см. Суцвіття густо-махрові, діаметром 5-7см. Середнього строку цвітіння. На рослині до 30 суцвіть. Стіка до фузаріозу. Сорт універсального призначення.

Вага: 0.3г

 

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Страусине перо

Однорічна рослина. Кущ компактний , колоноподібної форми, висотою 60-65см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 35-40см. Суцвіття різних кольорів, плескате, махрове, діаметром 11-13см. Декоративний ефект створюють неширокі довгі язичкові квіти. Використовується для зрізу.

Вага: 0.3г

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Супреме

Однорічна рослина. Кущ пірамідальний, гіллястий, висотою 70см і шириною 45-55см. Квітконоси середньої міцності, довжиною 35-40см. Суцвіття синього, червоного  кольору та їх відтінків, плоско-кулястої форми, густо махрове, діаметром 12-15см.  Зацвітає в кінці серпня і цвіте аж до заморозків. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0.3г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Тигрова Лапа
Айстра суміш Тигрова Лапа - Однорічна рослина. Висота рослини 70 см. Квіткова суміш з дивовижних айстр, додасть чарівності будь-якого куточка Вашого саду. Густомахрові суцвіття наповнені насиченими кольорами, діаметром 11-12 см. Насолоджуватися ними Ви зможете і в зрізі, що приємно пожвавить інтер'єр Вашого будинку. Важлива особливість - виняткова щільність суцвіть, квітки настільки міцні, що не страждають від дощу.

 

Вага: 0,3 г 
6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Харц Колор

Айстра суміш Харц Колор - однорічна рослина. Кущ компактний, щільний, гіллястий, висотою до 70 і діаметром 30-40 см. Суцвіття різних кольорів, кулястої форми, густо махрове. Діаметр суцвіття 15см, складається з довгих скручених у трубочку язичкових квіток, що піднімаються догори і закривають центральний диск з коротких жовтих трубчастих квіток. Використовується для зрізу, висаджують на клумбах. Насіння на розсаду висівають в кінці квітня на початку травня.

Вага: 0,3 г

 

6.5 грн
Замовити товар
Айстра суміш Хи Но Мару
Айстра суміш Хи Но Мару - Однорічна рослина. Виділяється, незвичайним для айстр, ефектним забарвленням. Суцвіття помпонні, махрові, діаметром 5-8 см. Рясно цвіте з липня по вересень. Формує компактні кущі до 50 см заввишки, з міцними квітконосами довжиною 30-40 см. Сорт універсального призначення - підходить для прикраси різноманітних садових квітників і для зрізу.      

 

Вага: 0,3 г
6.5 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12