Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Корм для собак

Hill's Prescription Diet c/d Сухий корм для собак догляд за сечовидільною системою, з куркою, 4 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet c/d з куркою – повнораціонне дієтичне харчування, спеціально призначене для того, щоб підтримувати здоров’я сечовивідних шляхів вашого собаки. Корм розроблений дієтологами і ветеринарними лікарями, щоб зменшити ризик утворення струвітних каменів та каменів кальцій-оксалату у дорослих собак.

2079 грн
Замовити товар
Hill's Prescription Diet i/d Сухий корм для собак догляд за травленням, з куркою, 12 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet i/d, з куркою – легкоперетравна повнораціонна дієта для зменшення прояву розладів шлунково-кишкового тракту, покращення всмоктування поживних речовин при порушенні травлення і екзокринній недостатності підшлункової залози у собак.

5469 грн
Замовити товар
Hill's Prescription Diet j/d Сухий корм для собак догляд за суглобами, з куркою, 12 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet j/d, з куркою – повнораціонний дієтичний корм, що покращує метаболізм суглобів у разі остеоартриту і підтримує роботу серця у разі хронічної серцевої недостатності у дорослих собак. Корм містить високий рівень ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), омега-3 жирних кислот і вітаміну Е, а також обмежений вміст натрію.

5119 грн
Замовити товар
Hill's Prescription Diet l/d Сухий корм для собак для підтримання функції печінки , 10 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet l/d – повнораціонний дієтичний корм, призначений для підтримання функції печінки при її хронічній недостатності та для зниження вмісту міді у печінці у дорослих собак. Раціон містить помірний рівень легкоперетравного та спеціально підібраного білка, обмежений рівень міді.

4269 грн
Замовити товар
Hill’s Prescription Diet d/d Сухий корм для собак при харчовій алергії, з качкою та рисом, 12 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet d/d з качкою та рисом – містить єдине джерело тваринного білка (качка), споживання якого зазвичай не викликає у собак небажаних реакцій на певні компоненти їжі. Обмежена кількість легкозасвоюваного білка і вуглеводів допомагає уникати поширених видів харчової алергії.

5119 грн
Замовити товар
Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome Сухий корм для собак при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, з куркою, 10 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome, з куркою – легкоперетравна повнораціонна дієта для зменшення прояву розладів шлунково-кишкового тракту та покращення всмоктування поживних речовин у разі порушення травлення у дорослих собак. Цей раціон збагачений клітковиною і містить підвищений рівень натрію та калію, а також легкоперетравні інгредієнти.

5039 грн
Замовити товар
Hill’s Prescription Diet i/d Low Fat Сухий корм для догляду за травленням у собак, зі зниженим вмістом жиру, з куркою, 12 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet i/d Low Fat, з куркою – легкоперетравна повнораціонна дієта для зменшення прояву розладів шлунково-кишкового тракту, покращення всмоктування поживних речовин при порушенні травлення і екзокринній недостатності підшлункової залози у собак. Раціон містить підвищений рівень натрію, калію та легкоперетравні інгредієнти.

5729 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Healthy Mobility Large Breed Сухий корм для підтримання здорової рухливості дорослих собак великих порід, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Healthy Mobility Large Breed, з куркою – повнораціонний корм, спеціально розроблений для захисту здоров’я суглобів та покращення рухливості собак великих порід. Корм виготовлений з ретельно відібраних інгредієнтів.

4529 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Large Breed Сухий корм для дорослих собак великих порід, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Large Breed, з куркою – повнораціонний корм для дорослих собак великих порід, спеціально розроблений, щоб задовольнити їхні енергетичні потреби у розквіті сил. Hill’s Science Plan Adult Large Breed – повнораціонне харчування для дорослих собак віком до 5 років і вагою понад 25 кг, яке профілактує захворювання суглобів і підтримує м’язову масу на належному рівні.

3789 грн
Замовити товар
Hill’s Science Plan Adult Light Large Breed Сухий корм для схильних до зайвої ваги дорослих собак великих порід, з куркою, 14 кг

"Сухий корм для собак Hill’s Science Plan Adult Light Large Breed, з куркою – корм, спеціально розроблений для дорослих собак великих порід зі зниженим рівнем активності, які потребують низькокалорійного раціону для підтримання здорової ваги та способу життя. Hill’s Science Plan Adult Light Large Breed – повнораціонне харчування для дорослих собак віком від 1 до 6 років і вагою понад 25 кг, які схильні до зайвої ваги, яким потрібно менше калорій

3979 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12