Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Корм для собак

BAVARO FORCE 28/16 ADULT+JUNIOR 18 кг

Для собак з високою потребою у енергії через важку фізичну роботу. Завдяки особливому співвідношенню протеїну та жиру цей корм також може використовуватися для вирощування молодих собак з 2-го місяця життя. " Зернові, м'ясо і субпродукти тваринного походження, рослинні побічні продукти, масла і жири, мінерали.

1980 грн
Замовити товар
BAVARO SOLID 20/8 ADULT 18 кг

Оптимальний базовий корм. Може застосовуватися як для собак з нормальною активністю, так і для тих, які вже знаходяться на заслуженому відпочинку. Зернові, м'ясо і субпродукти тваринного походження, рослинні побічні продукти, масла і жири, мінерали.

1476 грн
Замовити товар
BAVARO TASK 23/9 ADULT 18 кг

Відмінно підходить для собак, які несуть легке навантаження, або працюють не кожного дня. Зернові, м'ясо і субпродукти тваринного походження, рослинні побічні продукти, масла і жири, мінерали.

1656 грн
Замовити товар
BAVARO WORK 26/12 ADULT 18 кг

Підібрано для робочих собак з постійними інтенсивними навантаженнями. Зернові, м'ясо і субпродукти тваринного походження, рослинні побічні продукти, олії та жири, мінерали.

1746 грн
Замовити товар
JOSERA Active Nature 15 кг

JOSERA Active Nature високоцінний корм з добре збалансованою рецептурою з найкращих натуральних складових, який забезпечує необхідною енергією наших волелюбних «клубків енергії». З додатковою порцією м’яса смачної домашньої птиці та ніжного ягняти. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній акредитованій лабораторії.

3495 грн
Замовити товар
JOSERA Balance 15 кг

JOSERA Balance для наших собак у літах: особливий корм для жвавості і в поважному віці. Зменшений вміст протеїну та жиру допомагає розвантажити обмін речовин. Збалансована і легко засвоювана рецептура корму з цінними антиоксидантами може протистояти старінню. Тож, корм добре підходить для собак у літах. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній лабораторії акредитованій.

3045 грн
Замовити товар
JOSERA Family Plus 15 кг

JOSERA Family Plus смачний корм для наших майбутніх собак-матерів та цуценят: спеціальна рецептура не тільки покриває особливу потребу сук з останньої третини вагітності аж до кінця періоду вигодовування, а й забезпечує цуценят ще в череві матері та під час вигодовування всіма необхідними поживними речовинами.

3195 грн
Замовити товар
JOSERA Festival 15 кг

JOSERA Festival неповторне меню для наших вибагливих гурманів: цей корм можна давати як сухим, так і вологим. Завдяки інтегрованому порошковому соусу та додаванню води хрусткі крокети перетворюються на дуже особливі смаколики! Така зміна корму переконує наших вибагливих улюбленців. Відмінна рецептура доповнена м’ясом лосося.

3375 грн
Замовити товар
JOSERA Geflugel & Forelle 15 кг

JOSERA Geflügel & Forelle для спортивних любителів натурального, який хоче або повинен відмовитися від зернових. Виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку у власній акредитованій лабораторії. Корм містить високоякісні, здорові та натуральні інгредієнти, які не є генетично модифікованими.

4035 грн
Замовити товар
JOSERA High Energy 15 кг

JOSERA High Energy корм високопродуктивного класу для наших «спортсменів», яких ніщо не може швидко зупинити! Змістовна рецептура турбується про забезпечення енергією на найвищому рівні. Вона активно підтримує обмін речовин – як на тренуванні, так і на змаганнях або під час роботи.

3240 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12