Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

1.Овочі міні голандія

Огірок Марінда F1

Огірок Марінда--Ранньостиглий – 42-45 днів. Формує по по 6-7 плодів на кожному вузлі. Плоди з шипами, темно-зеленого кольору, без гіркоти. Призначені для використання у свіжому вигляді і переробки. Ідеальний для виробництва корнішонів. Стійкий до хвороб. Рекомендується для виращування в стікляних і плівкових теплицях, а також для відкритого грунту.

Вага: 10шт

25 грн
Замовити товар
Огірок Маша F1

Огірок Маша--Ранньостиглий – 40-42 дні. Самозапильний. Відрізняється дуже дружньою віддачею раннього урожаю. При достатньому живленні формує по 6-7 плодів на кожному вузлі, із-за цього рекомендується формувати весь урожай на центральному стеблі. Плоди без гіркоти, використовується в свіжому вигляді і для переробки. Стійкий до борошнистої роси. Рекомендується для вирощування в скляних і плівкових теплицях.

Вага: 10 шт

 

35 грн
Замовити товар
Огірок Наташа F1

Огірок Наташа--Ранній гібрид – 42 дні. Переважно з жіночим типом цвітіння. Рослина має значну силу росту. Плоди зелені, з шипами, відмінної якості, без гіркоти. Використовують у свіжому вигляді і для переробки. Стійкий до борошнистої роси, відносно стійкий до переноспорозу. Вирощують у відкритому грунті.

Вага: 10шт
15 грн
Замовити товар
Огірок Паркер F1

Огірок Паркер--Ранньостиглий – біля 42 днів. Плоді однорідні, довжиною до 12 см, відношення довжини до діаметру складає 3 : 1, великобугорчасті, шипики білі, рівномірно забарвлені, темно-зелені. Мякуш щільна, без гіркоти, хрутка. Транспотабельний. Гібрид стійкий до пероноспорозу. Вирощують у відкритому грунті і під плівкою.

Вага: 10шт

 

 

25 грн
Замовити товар
Огірок Соната F1
Огірок Соната F1 - Ранньостиглий бджолозапильний гібрид для вікритого грунта. Плоди світлозелені, з шипами, високої якості і прекрасної форми без гіркоти, корнішонного типу. Цінність гібриду: висока врожайність, форма плоду, стійкість до хвороб і високі смакові якості. Використовується для консервування, маринування, приготування свіжих салатів. Добре транспортуються і зберігається.

 

Вага: 15 шт
13 грн
Замовити товар
Редиска Адель F1
Редиска Адель F1 - Ранній гібрид, від посіву до збирання всього - 20-25 днів. Листя має невеликий розмір. Коренеплід округлої форми, рівний по виду, яскраво-червоного кольору, з білою наливною м'якоттю. Середня маса 30гр., діаметром 3-4см. Даний гібрид відрізняється від інших тим, що коренеплоди, довго утримують смакові якості, мають відмінні товарні властивості. Використовують в свіжому вигляді. Вирощують у відкритому та закритому грунті у весняному та осінньому обороті.

 

Вага: 2 г
9 грн
Замовити товар
Редиска Естер
Редиска Естер - Ранньостиглий сорт, від посіву до збирання всього - 23-28 днів. Листя має невеликий розмір. Коренеплід круглої форми, рівний по виду, червоного кольору, середньою масою 30гр., діаметром 3-4см. М’якоть щільна, біла, соковита, з високими смаковими властивостями. Даний гібрид відрізняється від інших тим, що коренеплоди, довго утримують смакові якості. Використовують в свіжому вигляді. Вирощують у відкритому та закритому грунті у весняному та осінньому обороті.

 

Вага: 2 г
9 грн
Замовити товар
Редиска Ніколь F1
Редиска Ніколь F1 - Високоврожайний гібрид, з терміном дозрівання - 23-25??днів після появи сходів. Коренеплоди овально-округлої форми, темно-червоного кольору з білим кінчиком, соковиті, з білою м'якоттю, діаметром 3-4см, вирівняні і щільні, не утворюють порожнеч і не розтріскуються. Середня маса коренеплоду 35-40 грам. Смакові якості у гібрида - високі. Використовують в свіжому вигляді. Вирощують у відкритому та закритому грунті у весняному та осінньому обороті.

 

Вага: 2 г
9 грн
Замовити товар
Редиска Полонеза
Редиска Полонеза - Високоврожайний сорт, з терміном дозрівання - 29-33??днів після появи сходів. Коренеплоди округлої форми, темно-червоного кольору з білим кінчиком, соковиті, з білою м'якоттю, діаметром 3-4см, вирівняні і щільні, не утворюють порожнеч і не розтріскуються. Середня маса коренеплоду 32-40 гр.. Використовують в свіжому вигляді. Вирощують у відкритому та закритому грунті у весняному та осінньому обороті.

 

Вага: 2 г
9 грн
Замовити товар
Редиска Форум
Редиска Форум - Ранньостиглий сорт, від посіву до збирання всього – 31-34 дні. Листя має невеликий розмір. Коренеплід циліндричної форми, рівний по виду, червоного кольору, середньою масою 35гр., довжиною 5-7см. М’якоть щільна, біла, соковита, з високими смаковими властивостями. Сорт стійкий до розтріскування. Використовують в свіжому вигляді. Вирощують у відкритому та закритому грунті у весняному та осінньому обороті.

 

Вага: 2 г
9 грн
Замовити товар
1 2 3
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12