Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Малий садовий інвентар

Комплект садових інструментів Gardena

Gardena 8964-30 - набір ручного садового інструменту, який допоможе доглядати за клумбами, грядками, теплицями. У набір входить лопатка, граблі та віялові граблі. Ручні граблі Gardena ідеально підходять для розпушування грунту перед посадкою рослин. Лопатка Gardena допоможе швидко посадити квіти на клумбі або пересадити розсаду з горщика в город.

1400 грн
Замовити товар
Культиватор зірковий Gardena 14 см

Культиватор для підготовки грунту під посів і розпушування грядок. особливості: Виконаний з високоякісної сталі з захистом від корозії; 4 колеса спеціальної зіркоподібній форми забезпечують особливо дрібне перемелювання грунту;

2600 грн
Замовити товар
Культиватор ручний, 4 зірки, сталь Украина

Ручний сталевий культиватор на 4 або 6 зірок призначений для розпушування грунту та підрізання коренів. Зубці культиватора виготовлені з міцної листової сталі, підкалені. Ручний культиватор дозволяє виконувати садові роботи різної складності, такі як культивація, оранка, розбивка грядок, підгортання, прополка.

372.42 грн
Замовити товар
Лопатка посадкова садова BAHCO P263

Лопатка для професійного використання, для всіх видів садових робіт, таких як підготовка грядок та клумб, посадка в грядки та горщики, добриво ґрунту, багнет із загартованої сталі з порошковим антикорозійним покриттям, чудовий результат при скопуванні вологого ґрунту.

611 грн
Замовити товар
Мініграблі віялові 390мм, покриття – епоксидна смола VERANO

Садові віялові грабельки з вуглецевої сталі з захистом від корозії довжиною 140 мм шириною 130 мм. На кінці міцної пластикової ручки є кільце для кріплення ремінця. Добре себе зарекомендували на прибиранні газонів, особливо місць з обмеженим доступом. Візуально такі граблі нагадують мітлу, а їх пластинчасті зубці для зручності використання зроблені м'якими, еластичними і пружними.

283.404 грн
Замовити товар
Мотижка звичайна 355мм Украина

Мотижка довжиною 355 мм шириною 100 мм виготовлена з міцної сталі товщиною 1,5 мм. Зі зручною дерев'яною рукояткою. Використовується в саду, на квіткових клумбах будь-якої площі, і на звичайному газоні, де застосовується при підготовці верхнього шару посадкової площі, підрізування країв, видаленні бур'янів.

106.2 грн
Замовити товар
Мотижка комбінована, дерев'яна ручка Украина

Мотижка комбінована довжиною 410 мм, дерев'яна рукоятка. Мотижка з розпушувачем виготовлена з міцної сталі товщиною 1,5 мм. Одна сторона інструменту - це сапка у формі трапеції, яку використовують для обробки міжрядь, видалення бур'янів, створення поливних борозен, а інша - розпушувач з трьома зубцями, який використовують для розпушування, підгортання, прополки і вирівнювання грунту.

124.14 грн
Замовити товар
Мотижка комбінована, дерев'яна ручка Украина

Мотижка комбінована довжиною 355 мм, дерев'яна рукоятка. Мотижка виготовлена з міцної сталі товщиною 1,5 мм, вкрита молотковою фарбою. Одна сторона інструменту - це сапка у формі трапеції, яку використовують для обробки міжрядь, видалення бур'янів, створення поливних борозен, а інша - грабельки з чотирма зубцями, які використовують для розпушування, підгортання, прополки і вирівнювання грунту.

118.14 грн
Замовити товар
Набір садового інструменту Gardena

Gardena 8944-30 - набір ручного садового інструменту для роботи з клумбами, городом і теплицями. Комплект складається з лопатки, граблів і віялових граблів з рукояткою комбісистеми.

1325 грн
Замовити товар
Плодознімач Gardena Combisystem FruitPicker

Плодознімач Gardena Combisystem FruitPicker - пристрій для знімання плодів з дерева. Належить до інструментів Гардена Комбісистема, тому може використовуватися разом з ручками Gardena Combisystem будь-якої потрібної користувачеві довжини (купується окремо).

651 грн
Замовити товар
1 2 3 4
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12