Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Ножиці садові

Ножиці для живоплоту Gruntek Q-23 600 мм

Gruntek Q-23 - ножиці для додання форм живоплоту, чагарників і декоративним деревам. Леза виготовлені з кованої високовуглецевої сталі, які швидко і легко обрізають гілки діаметром до 6 мм. Довжина ріжучої частини 24 см, що дозволяє швидко обстригати дерева і кущі, надавати їм потрібну форму і в подальшому без проблем підтримувати їх в доглянутому вигляді.

1095 грн
Замовити товар
Ножиці для збору врожаю BAHCO P12319

Зручні і легкі ножиці для збору винограду, фруктів, зрізання квітів і деяких овочів, на рукоятці присутній гумовий амортизатор з пружиною, що само відкривається, довга тонка вигнута обхідна ріжуча частина, посилені рукоятки з фібергласу, у продажу є запасні частини.

470 грн
Замовити товар
Ножиці для збору урожаю BAHCO P122

Ножиці для збирання винограду, фруктів, а також квітів та деяких овочів. Легкий та зручний у використанні інструмент. Вузькі, тонкі і прямі леза для легкого доступу, шліфовані прецизійні для легкого різання, чистий різ, розкриття лез до 25 мм, загальна довжина 150 мм.

409 грн
Замовити товар
Ножиці для збору урожаю BAHCO P12719

Розкриття лез до 20 мм, ріжуча здатність до 6 мм деревина, легкий і зручний у використанні інструмент, ножиці для збору врожаю і флористики, з серейтерною заточною, ріжуть тонкий дріт, який використовується в підв'язуючих матеріалах, на рукоятці присутній гумовий амортизатор з самовідкривається , коротке та потужне робоче лезо з прямою ріжучою кромкою.

471 грн
Замовити товар
Ножиці для стрижки трави BAHCO GS180F

Ножиці для стрижки трави однією рукою, з лезами, що само заточуються, з нержавіючої сталі поворотна робоча головка (180°), дозволяє легко вибирати кутові положення ножиць для стрижки на похилих площинах, м'який міцний чохол на верхній рукоятці, захисний отвір для пальця на нижній запасних частин.

1180 грн
Замовити товар
Ножиці для топіарної стрижки P52-SL-20

Ідеально підходить для топіаріїв та інших фігурних стрижок, загострені краї лез ковзають один щодо одного і працюють як ножиці, чітко заточені леза забезпечують високу точність і якість роботи, розмір лез у 18 см, дозволяє глибоко проникати в рослинність, гарна маневреність завдяки тонким закругленим. дозволяє використовувати руки у різних положеннях, із захисним ПВХ покриттям на ручках.

2295 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gardena Classic

Gardena Classic 8730-20 - ножиці з прямою заточкою для обрізання трави біля парканів, для підрізання кромки газону. Загартовані леза з оцинкованою поверхнею - рівно і швидко ріжуть траву, не залишаючи заломів. Ножиці з ергономічними ручками і фіксатором, дозволяють працювати однією рукою не докладаючи особливих зусиль.

895 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gardena Comfort

Ножиці Comfort для легкої і точної стрижки країв газону, особливо у важкодоступних місцях. особливості: Спеціальна форма рукоятки з оптимальним розподілом сили; Рукоятка з елементами м'якого пластику зручно лежить в руці; Хвилеподібні загартовані леза з нержавіючої сталі з покриттям від налипання; Спеціальна ножова опора забезпечує чистий і рівний зріз по всій довжині леза; Направляюча для підтримки постійний висоти зрізу і легкого управління; Зручний фіксатор для легкої і швидкої блокування ножиць.

935 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gruntek Eisvogel 345 мм

Gruntek Eisvogel 345 мм - ножиці для підстригання трави біля бордюрів, садових доріжок, клумб і зборів де немає можливості підстригти газонокосаркою. Леза ножиць для трави Eisvogel 345 мм виготовлені з нержавіючої сталі, завдяки чому забезпечують інструменту довгий термін служби, добре очищаються, що не зажёвивают траву.

499 грн
Замовити товар
Ножиці для трави Gruntek Segler 380 мм поворотні

Gruntek Segler - ножиці для вирівнювання крайок газону, обрізання листя, стрижки трави. Леза ножиць виготовлені з надійної сталі з тефлоновим покриттям, завдяки чому ножиці рівно ріжуть, і Ви не витрачаєте час на постійне очищення інструменту від трави. Робоча частина має властивість повертатися на 360 °, що дуже полегшує роботу зі стрижки під будь-яким кутом.

399 грн
Замовити товар
1 2 3
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12