Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Сучкорізи

Сучкоріз BAHCO P140F

Обвідний сучкоріз для підрізування гілок на деревах та чагарниках у домашньому саду, загнуте робоче лезо забезпечує легкий різ, вбудовані пластикові амортизатори, без запасних частин.

1932 грн
Замовити товар
Сучкоріз BAHCO P16-60-F

Обвідний сучкоріз для підрізування та формування лози, крони фруктових дерев та чагарників, ріжучі кромки робочого та опорного лез мають різні радіуси, що забезпечує швидкий і потужний різ, ріжуча здатність до 30 мм, загальна довжина 600 мм, м'які гумові стопори знижують навантаження на кисті рук, дуже міцне коване опорне лезо, доступні запасні деталі.

3208 грн
Замовити товар
Сучкоріз BAHCO P173SL85

Лезо зі спеціальним шліфуванням легко проникає в деревину, легкі міцні та довгі алюмінієві ручки для легкого доступу та різання зверху, легке різання 40% приросту від механізму ковзання важільного дії, міцне лезо з антифрикційним покриттям Xylan® для більш легкого 45 мм, збільшений термін служби ковадла завдяки регулювальному кулачку, доступні запасні деталі.

3788 грн
Замовити товар
Сучкоріз Gardena EasyCut 500B

Сучкорез Gardena EasyCut 500B - переможець конкурсу Reddot Design 2019 за кращий дизайн. Сучкорез Gardena EasyCut 500B володіє: 25-річною гарантією від виробника Виробництвом з Німеччини, що забезпечує постійні інновації та надійність Лезами, що відшліфовані з високою точністю Алюмінієвими ручками з м'якими вставками для тривалої роботи

1730 грн
Замовити товар
Сучкоріз Gardena EasyCut 680B

Сучкоріз Gardena EasyCut 680B – ручний інструмент для обрізання живих гілок дерев діаметром до 42 мм. Модель має тип різу - дволезовий байпас. Основні переваги сучкоріза Гардена EasyCut 680B: Пецізійні леза забезпечують чистий акуратний різ, що сприяє швидкому «загоєнню» дерева. Наявність тефлонового покриття на лезах – проти налипання кори та листя.

2100 грн
Замовити товар
Сучкоріз Gardena EnergyCut 600B для зелених гілок 42 мм

Сучкоріз Gardena EnergyCut 600B для зелених гілок 42 мм - ручний інструмент, призначений для обрізки живих гілок діаметром до 42 мм. Головною особливістю даної моделі є наявність зубчастої передачі, яка дозволяє збільшити зусилля, що передаються у 3 рази. Таким чином, навіть дуже товсті гілки користувач зможе легко обрізати.

2790 грн
Замовити товар
Сучкоріз GARDENA EnergyCut 750B

Сучкоріз GARDENA EnergyCut 750B – інструмент для обрізання живих гілок діаметром до 42 мм. Тип різу: дволезовий Bypass, який робить рівний (не рваний), акуратний різ, завдяки чому рослина після обрізки практично не хворіє. Інші переваги сучкоріза Гардена Energy Cut 750B: Гілкоріз виготовлений із міцного алюмінієвого профілю; Точно заточені леза мають покриття проти налипання кори гілок та листя – Non Stick extra.

3495 грн
Замовити товар
Сучкоріз GRUNTEK X-25 Professional

Сучкоріз GRUNTEK X-25 Professional 650 мм 40 мм - інструмент для обрізки зелених і сухих гілок діаметром до 40 мм. Основні переваги гілкорізу GRUNTEK X-25 Professional 650 мм: Лезо виготовлене із загартованої високовуглецевої сталі 55, завдяки цьому воно тривалий час залишається гострим, забезпечує чистий, рівний різ. Тип різу - Bypass (виконання різу за допомогою двох ножів).

999 грн
Замовити товар
Сучкоріз для зелених гілок Gardena SlimCut обвідний 28 мм

Сучкоріз для зелених гілок Gardena SlimCut обвідний 28 мм - інструмент для обрізки гілок діаметром до 28 мм. Оптимально підходить для проріджування чагарників, обрізки зелених гілок у важкодоступних місцях. Основні переваги гілкоріза для проріджування чагарників Гардена SlimCut: Леза сучкоріза виготовлені із твердої сталі. Додатково покриті спеціальним гладким покриттям проти налипання кори гілок, листя.

3255 грн
Замовити товар
Сучкоріз професійний BAHCO P160SL90

Найпопулярніший сучкоріз у професіоналів, найпопулярніша модель в Європі та Україні, легкі, міцні та довгі, 900 мм алюмінієві ручки полегшують роботу на важкодоступних ділянках і дозволяють різати високо розташовані гілки, добре збалансована конструкція знижує стомлюваність користувача, у поєднанні з тонким опором лезо забезпечує потужне плавне різання до 45 мм.

2310 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12