Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Секатори

Секатор Gardena Comfort 8906 B/L

Gardena Comfort 8906 B/L - надійний секатор для зрізання квітів, молодих гілок, виноградників. Завдяки можливості захоплення інструменту в 2-х положеннях, можна працювати з різним діаметром гілок до 25 мм. Міцний алюмінієвий корпус забезпечує довгий термін служби інструменту, не боїться сильних натисків на рукоятки.

1700 грн
Замовити товар
Секатор Gardena Comfort A/M з наковаленкою 23 мм

Секатор Gardena Comfort A/M з наковаленкою 23 мм - інструмент призначений для обрізання живих і сухих гілок, що загрубіли, діаметром до 23 мм. Основні переваги секатора Гардена Comfort A/M: Лезо виготовлене із якісної твердої сталі, завдяки чому не потребуватиме протягом тривалого часу додаткового заточування.

995 грн
Замовити товар
Секатор Gardena ExpertCut обвідний 22 мм

Секатор Gardena ExpertCut обвідний 22 мм - дуже легкий ручний інструмент з особливо міцними лезами. Дозволяє обрізати гілки дерев та чагарників діаметром до 22 мм. Основні переваги секатора Гардена ExpertCut: Оснащений точно шліфованими лезами із загартованої нержавіючої сталі твердістю до 60 HRC.

1555 грн
Замовити товар
Секатор для гілок 380 мм, d зрізу 20 мм, косий зріз Technics

Довжина секатора 380 мм. Леза зі cталі 65Mn завтовшки 3,5 мм. Косий зріз. Максимальний діаметр зрізу - 20 мм. Металеві пофарбовані рукоятки з гумовими рифленими накладками. Вага інструмента 600 г. Секатор призначений для роботи з живими гілками. Зручний секатор для роботи з чагарником та виноградниками, має середній розмір между гілкорізом и ручним секатором. Невеликий легкий та потужній інструмент для догляду за садом.

375.384 грн
Замовити товар
Секатор для гілок 560 мм, d зрізу 32 мм, зріз косий, важільний механізм VERANO

Довжина секатора 560 мм. Верхнє лезо виготовлено зі сталі SK-5 з покриттям "проти налипання" чорного кольору. Нижнє лезо виготовлено зі сталі S50C та нікельоване (зазвичай нікелем покривають леза професійних секаторів), має зубчастий край для фіксації гілки в процесі різу. Зріз косий. Максимальний діаметр зрізу до 32 мм. Підсилення різу відбувається за допомогою важілю (спрощеного варіанту храпового механізму).

1094.12 грн
Замовити товар
Секатор для гілок 700мм, зріз косий VERANO

Дворучний секатор довжиною 730 мм призначений для професійної обрізки живих гілок при проріджуванні дерев, кущів. Верхнє ріжуче лезо з вуглецевої сталі S50C з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи). Косий зріз діаметром до 35 мм.

1098.67 грн
Замовити товар
Секатор для гілок 770 мм, d зрізу 45 мм, зріз косий, храповий механізм VERANO

Довжина секатора 770 мм. Верхнє лезо виготовлено зі сталі S50C з покриттям "проти налипання". Нижнє лезо виготовлено зі сталі S50C та хромоване, зубчастий край для фіксації гілки в процесі різу. Хром підвищує корозійну стійкість леза. Зріз косий. Максимальний діаметр зрізу до 45 мм. Підсилення різу відбувається за допомогою 5-крокового храпового механізму. Рукоятки з міцного та легкого алюмінію.

1749.68 грн
Замовити товар
Секатор для збору квітів

Секатор для збору троянд BAHCO P6420 Легкий секатор з рукояткою з композитного матеріалу для збору троянд, гербер, хризонтем, може бути використаний для збирання грон винограду, спроектований для використання в квіткових господарствах. на землю. Клас професійний. Тип секатора механічні. Довжина 210 мм. Матеріал леза. Матеріал рукояті пластик. Вага 0.175 кг.

1512 грн
Замовити товар
Секатор для квітів 230мм, зріз косий, алюмінієві рукоятки з ПВХ покриттям VERANO

Ручний універсальний обвідний секатор длиной 230 мм з верхнім робочим лезом із сталі SK5 з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду з дерева, це покриття спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи), має додатковий знімний зубчастий тримач - губци з поліформальдегіда РОМ для легкої фіксації стебла, механізм називається «Cut & Hold» (зрізати та утримувати).

712.092 грн
Замовити товар
Секатор для лівої руки (два режими розкриття)

Універсальний секатор BAHCO PG03L Модель для лівої руки, антикорозійне покриття Xylan® зменшує тертя, вузькі леза полегшують роботу в важкодоступних місцях, рукоятки посилені скловолокном, блокування запірного механізму однією рукою, максимальний зріз 20 мм, довжина інструменту 200 мм режиму ширини розкриття лез 12 та 20 мм

1008 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12