Телефон / E-mail / Логін
Пароль
Запам'ятати
Забули пароль?
Профіль
Переглянути
Всього товарів: 0 шт.
На суму: 0.00 грн.
Семена цветов и овощей. Продажа по всей территории Украины. Доставка семян овощей и цветов по всей территории Украины
 
Пошук по каталогу:
 

Секатори

Сікатор GRUNTEK Bekas 200 мм

Секатор GRUNTEK Bekas 200мм, d18мм - призначений для обрізання квітів, живих гілок діаметром до 18 мм. Має низку переваг, серед яких: Наявність гострого леза, виготовленого з вуглецевої сталі, завдяки чому воно тривалий час залишається гострим. При зрізанні квітів, гілок - різ рівний, не рваний, що позитивно позначається на стані рослин.

199 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Bekas Inox Profi 200 мм

Секатор Gruntek Bekas Inox Profi 200мм, D18мм - призначений для обрізання квітів, живих гілок діаметром до 18 мм. Має низку переваг, серед яких: Наявність гострого леза, виготовленого з нержавіючої сталі, завдяки чому воно тривалий час залишається гострим.

259 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Colibri 170 mm

Gruntek Colibri 170 mm - зручний і практичний секатор для роботи в саду. Має гострі леза з нержавіючої сталі. Завдяки вузькій формі лез секатором Colibri легко працювати з гілками в глибині чагарнику, відщипнути непотрібний відросток в важкодоступному місці, без утруднень відрізати стебло біля основи.

312.8 грн
Замовити товар
Сікатор GRUNTEK Colibri Long 195 мм рез 12мм

Секатор GRUNTEK Colibri Long 195 мм рез 12мм - невеликий садовий інструмент, призначений для різу квітів, зелених пагонів виноградної лози. Модель має подовжену форму ножів для зручності в роботі. Інструмент GRUNTEK Colibri Long має компактні розміри, його довжина 195 мм, що дозволяє легко використовувати секатор у важкодоступних місцях.

428.1 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Kakadu 205 мм

Gruntek Kakadu 205мм - секатор для зрізання гілок з кущів, з виноградника, з дерев, а також для догляду за квітковими клумбами. Леза виготовлені з гострою стали SK5, а для швидкої і якісної роботи верхнє лезо покрите шаром від налипання. Для довгого терміну служби до секатор Kakadu додається компактна щіточка для очищення лез після роботи.

595 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Kondor 200 мм

Gruntek Kondor 200 мм - секатор для зрізання гілок з кущів, з виноградника, з дерев, а також для догляду за квітковими клумбами. Леза виготовлені з ввисокоуглеродістой стали SK5, а для швидкої і якісної роботи верхнє лезо покрите шаром від налипання. Завдяки наковаленкою секатором можна обробляти міцні гілки. 2-х режимний храповий механізм з автоматичним перемиканням дозволяє різати як дрібні гілки, так і товсті сухі гілки з меншим зусиллям.

499 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Osprey 190 мм

Gruntek Osprey 190 мм - ручний секатор для обрізання як молодих, так і сухих гілок. Надійний інструмент для роботи в саду для обрізання кущів, роботи на клумбі, приведення в порядок виноградників і для збору врожаю. Секатор Osprey 190 мм призначений для зрізу гілок діаметром до 18 мм.

392.1 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Phoenix 200 мм

Gruntek Phoenix 200 мм - зручний і надійний в роботі секатор призначений для обрізки зелених пагонів, молодих і старих гілок діаметром від 5 до 18 мм. Лезо. Гостро заточені леза секатора виконані з міцної високовуглецевої сталі SK5, яка характеризується великою міцністю і зносостійкістю.

459 грн
Замовити товар
Сікатор Gruntek Rabe Professional 200 мм

Секатор Gruntek Rabe Professional для акуратної обрізки зелених гілок, кущів, лози, молодих пагонів і квітів. Леза секатора з високовуглецевої сталі SK5 для точного різу живих гілок. Тефлонове покриття лез запобігає налипання соку, гілок, листя для зручної і якісної роботи. Обладнаний фіксатором лез в складеному вигляді, для безпечного зберігання інструменту.

501 грн
Замовити товар
Сікатор GRUNTEK Z-19 Professional 200 мм, d 19мм

Секатор GRUNTEK Z-19 Professional 200 мм, d 19мм - інструмент, призначений для обрізання троянд, виноградної лози і живих гілок. Модель дозволяє різати гілки діаметром до 19 мм. Основні переваги секатора GRUNTEK Z-19 Professional: Виготовлений з міцної загартованої високовуглецевої сталі SK5. Леза мають покриття Titan, яке надає їм міцність, захищає від утворення корозії.

499 грн
Замовити товар
1 2 3 4 5 6 7 8
© Sokil 2009 - 2024
Наша адреса: м.Київ, вул. Булаховського, 5Г
Тел.: (063) 842-15-12